Back to All Events

Jazzgalla: Melody Gardot & Aarhus Jazz Orchestra

  • Musikhuset Aarhus Thomas Jensens Allé Aarhus C, 8000 Denmark (map)
Hjemmesidebanner Gardot nyeste.jpg

Melody Gardot gæster Aarhus som årets hovednavn til Aarhus Jazz Festival. Vi åbner ballet med hende i Musikhuset Aarhus, hvor hendes bløde og følsomme stemme vil fylde musikhusets Store Sal med jazzbegejstring.

Søndag d. 15. juli kl. 20:00 i Musikhuset Aarhus.
KØB BILLET

Herhjemme har anmelderne rost hendes både albums og hendes betagende livekoncerter. Hendes bløde, følsomme og medrivende stemme. Og den amerikanske jazzsangerinde Melody Gardot har ikke blot gjort sig bemærket som musiker, men som menneske. Hun er udøvende buddhist, makrobiotisk kok og fortaler for musikterapi. Som 19årig mistede hun al følesans og bevægelighed efter en ulykke - en ulykke, hun med tiden kom sig over med musikken som middel. Idag rejser hun rundt på hospitaler og hospitaler for at tale om og diskutere, hvordan musik kan bruges helbredende i forbindelse med sygdom og ulykker.

Nu kan du opleve den karismatiske sangerinde i Musikhuset Aarhus med bigbandakkompagnement af Aarhus Jazz Orchestra. En storslået og følsom aften, der sparker gang i Aarhus Jazz Festival 2018.

GAFFA kaldte hendes seneste besøg i Danmark for “En ubesværet kraftpræstation af den karismatiske amerikaner og hendes forrygende orkester” og uddelte seks stjerner, mens Berlingske beskriver “The Currency of Man” som et smukt album med bid og karisma: “Modsat Norah Jones, har Melody Gardots kompositioner lykkeligvis ikke fået den helt store tur med pænhedskammen. Albummet er rigt på smukt melankolske skæringer, som ikke har fået trimmet al bid og karisma væk i produktionsfasen."

Arrangør: Musikhuset Aarhus