Bestyrelsen


Lene Lange, Formand -  udpeget af Rådmanden for Kultur og Borgerservice.

Med 20 års erfaring som erhvervsadvokat tillige med solid ledelseserfaring bidrager Lene Lange med sine juridiske og ledelsesmæssige kompetencer i sit arbejde som formand.

Næstformand, Anders Dahlstrup - udpeget af den øvrige bestyrelse.

Direktør for Energimuseet og uddannet cand.scient-pol.. Han har i mange år arbejdet med udvikling af kulturinstitutioner.

 

Jens Christian “Chappe” Jensen - udpeget af Det Jyske Musikkonservatorium.

Komponist, saxofonist, arrangør samt professor på Det Jyske Musikkonservatorium (1994-) i fagene komposition, arrangement og orkesterledelse. Derudover er Jens daglig leder af DJMs store ensembler, samt dirigent og kunstnerisk leder for Blood Sweat Drum + Bass (Blood Swat Drum ‘n’ Bass Big Band)

Karsten Bech - udpeget af Jazz Danmark.

Medlem Jazz Danmarks bestyrelse og sekretariatschef for foreningen Jazz i Trekanten, som har til formål at arrangere jazz-koncerter i Trekantsområdets syv kommuner. Han er derudover projektleder på Designskolen Kolding med ansvar for kommunikation og formidling af designtænkning til erhvervsvirksomheder.

 

Henrik Resen - medarbejderrepræsentant.

Trombonist og fast medlem af Aarhus Jazz Orchestras blæsergruppe siden 2010. Han er desuden tillidsmand i orkestret og derudover ansat som stabsleder på Kulturskolen i Viborg.

Torben Søgaard - udpeget af den øvrige bestyrelse.

Bosat i Aarhus og bosiddende i Aarhus. Til daglig er han Managing Partner hos Penfor, en rådgivnings- og konsulentvirksomhed indenfor Human Capital & Benefit.

 

David Riddell - udpeget af DEOO: Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner.

Orkesterchef for Randers Kammerorkester og kunstnerisk leder af Aarhus Sommeropera. Desuden en hyppig benyttet dirigent, både i sit hjemland Storbritannien og i Danmark, såvel som i resten af Europa. Er derudover aktiv som arrangør og komponist.