AARHUS JAZZ ORCHESTRAs frivilligteam

 

Aarhus Jazz Orchestra har i adskillige år haft en stor gruppe af meget kompetente og smilende frivillige tilknyttet. De frivillige er især en vigtig del af det traditionsrige arrangement Ridehuset Swinger, der løber over fire dage under Aarhus Jazz Festival, og som i 2019 kan fejre 30års jubilæum. Her består de primære opgaver af oppyntning og klargøring af festivalpladsen på Officerspladsen og i Ridehuset, barsalg samt diverse backstage-opgaver. De frivillige hjælper desuden til i løbet af året i forbindelse med afvikling af udvalgte koncerter. Som tak for den store og uundværlige indsats arrangerer Aarhus Jazz Orchestra frivilligarrangementer, og der sendes løbende særligt favorable koncerttilbud til frivilligteamet via en lukket Facebook-gruppe.

"Jeg var med som frivillig ved Ridehuset Swinger 2017, og det var en super fed oplevelse! Jeg mødte nogle fantastisk søde mennesker i de andre frivillige og jazzorkestret, og der var vildt god stemning blandt gæsterne. Og så var der nogle virkeligt lækre madboder og selvfølgelig masser af super lækkert musik. Slet ikke en dum måde at tilbringe en weekend i Århus på!" Martina, frivillig ved Aarhus Jazz Orchestra

Har du lyst til at være en del af Aarhus Jazz Orchestras frivilligteam, eller er du nysgerrig på det frivillige arbejde i Aarhus Jazz Orchestra? Kontakt Mathilde Smedegaard, projektkoordinator i Aarhus Jazz Orchestra, på mathilde@ajazz.dk for at høre nærmere.

 

Aarhus 2018 - Europæisk Frivillighovedstad

Aarhus har titlen som Europæisk Kulturhovedstad i 2018. I forbindelse med åbningen af frivilligåret, engagerede Aarhus Jazz Orchestra 120 frivillige korsangere, som sang med ved den officielle åbning på Aarhus Rådhus, hvor blandt andre Kronprinsesse Mary var iblandt publikum. Se video fra åbningen af Aarhus 2018 - Europæisk Frivillighovedstad med Aarhus Jazz Orchestra, Marie Højlund, Aarhus Teaters Kor og 120 frivillige korsangere her.