Back to All Events

KæmpeKor

  • Aarhus Domkirke Store Torv Aarhus, 8000 Denmark (map)
boern synger_0155.jpg

Mærk suset, når 280 børnekorsangere synger til årets KæmpeKor-koncert i Aarhus Domkirke

Fredag den 15. juni 2018 kl. 15.00 og 16.30 i Aarhus Domkirke

Gratis entré (kom i god tid)

Sangkraft Aarhus og Aarhus Jazz Orchestra inviterer til KæmpeKor-koncert i Aarhus Domkirke fredag d. 15. Juni kl. 15.00 og 16.30. Skolebørn fra 5 aarhusianske skoler samt en række af Aarhus' dygtigste pige- og drengekor vil fremføre et skønt repertoire af danske og amerikanske sange akkompagneret af hele Aarhus Jazz Orchestra.

Koncerterne i Domkirken ledes af Carsten Seyer-Hansen, dirigent for Skt. Clemens Drengekor og kunstnerisk leder af Sangkraft Aarhus. På programmet består af både kendte og mindre kendte danske sange, som ”Moders Navn er en himmelsk lyd” og ”Hist hvor vejen slår en bugt” og et medley over sangene fra West Side Story i anledning af 100-året for Leonard Bernsteins fødselsdag.

I månederne op til koncerten får de medvirkende skoler besøg af Sangkraft Aarhus' dygtige sangkonsulenter, der vejleder og hjælper med indstudering af sangene samt giver faglig sparring til korlederen/musiklæreren.

Koncerten dirigeres af Nikolai Bøgelund.

Læs mere om Sangkraft Aarhus her.