Back to All Events

KæmpeKor

  • Aarhus Domkirke Store Torv Aarhus, 8000 Denmark (map)
boern synger_0155.jpg

Mærk suset, når mere end 200 børnekorsangere synger til årets KæmpeKor-koncert i Aarhus Domkirke

Fredag den 15. juni 2018 kl. 15.00 og 16.30 i Aarhus Domkirke

Gratis entré

Sangkraft Aarhus og Aarhus Jazz Orchestra inviterer til KæmpeKor-koncert i Aarhus Domkirke fredag d. 15. Juni kl. 15.00 og 16.30. Skolekor og en række af Aarhus dygtigste pige- og drengekor synger en række danske sange sammen med Aarhus Jazz Orchestra og det hele ledes af Carsten Seyer-Hansen, dirigent for Skt. Clemens Drengekor og kunstnerisk leder af Sangkraft Aarhus.

I månederne op til koncerten får de medvirkende skoler 2 besøg af Sangkraft Aarhus' dygtige sangkonsulenter, der kan vejlede og hjælpe med indstudering af sangene samt give faglig sparring til korlederen/musiklæreren. Tilbuddet er for skoleklasser og skolekor med elever i 3.-6. Klasse, og der er tilmeldingsfrist 1. Marts 2018.

Tilmelding eller spørgsmål til projektet sendes til Christina Holm Dahl, Daglig leder af Sangkraft Aarhus på christina@sangkraftaarhus.dk

Læs mere om Sangkraft Aarhus her.