Back to All Events

Royal Run i Aarhus

  • Musikhusparken, Aarhus (map)

Aarhus Jazz Orchestra fyrer op for et festfyrværkeri af en Aarhus-medley til H.K.H. Kronprins Frederiks Royal Run i Aarhus d. 21. maj. Musikken består af velkendte Aarhus-sange med blandt andre Ida Corr og Bogfinkevej samt Jeanette Bonde og Kris Hermann.

Den 26. maj fylder H.K.H. Kronprins Frederik 50 år. Det markerer kronprinsen med fem royale løb i fem danske byer. Alle borgere er inviteret til at løbe med til Royal Run, og mandag d. 21. maj går det løs i Aarhus.

Dét skal Aarhus Jazz Orchestra selvfølgelig være med til at fejre! Det sker ved Musikhusparken, hvor de op mod 10.000 løbere kommer i mål. På scenen sammen med bigbandet er blandt andre Ida Corr og Bogfinkevej samt Jeanette Bonde og Kris Hermann (og en særlig Aarhus-overraskelse til slut). Musikken på programmet er et miks af de bedste Aarhus-sange gennem tiden - en sand Aarhus-hyldest til Danmarks Kronprins.

Det samlede program kan ses i AarhusGuiden.

Earlier Event: May 8
Skolekoncerter
Later Event: June 15
KæmpeKor