Back to All Events

Fællessang / Folkets Møde

  • Aarhus Rådhus 2 Rådhuspladsen Aarhus, 8000 Denmark (map)
DSC04793 @Heartmatter Artworks 2018.JPG

Lørdag d. 22. september kl. 11.00-12.00 Bispetorvet, foran Café Hack
og senere samme dag kl. 13.15-13.45 & 16.15-16.45 Rådhuset, Aarhus
Gratis adgang

Fællessangen og samlingen om den danske sangskat lever i bedste velgående. Fællesskabet, medborgerskabet og accepten af at “hver fugl synger med sit næb” er i høj grad noget, som kan samle os på tværs af generationer, baggrunde og interesser.

Det har Aarhus Frivillighovedstad 2018 valgt at hylde, og sammen med Aarhus Jazz Orchestra og Aarhus Teaters Kor inviterer de under Folkets Møde (21.-23. september) til #delditfællesskab og Syng Sammen på Rådhuset. Her skal vi synge sange fra det til begivenheden konstruerede sanghæfte, som kan findes HER. Print hæftet ud derhjemme, eller spar papiret og download det til din telefon!

Men inden vi når til Rådhuset om eftermiddagen vil musikere sammen med Aarhus Teaters Kor også spille et fællessangsarrangement på Bispetorv, hvor du også er velkommen til at komme og stemme i til tonerne af den danske sangskat.

Aarhus Jazz Orchestra stiller med musikere, som vil krydre alle fællessangene på bedste jazz-manér, Aarhus Teaters Kor synger for - og så mangler vi bare jer! 

Vel mødt til alle sangglade, der har lyst til at hylde fællessangen med os!

Klik her for at åbne Facebook-event for arrangementet

Earlier Event: September 9
Fællessang / Stemmer bygger bro
Later Event: October 3
Highlights fra 4 årtier