Back to All Events

Skolekoncerter


SJOV LÆRING MED BIGBAND-JAZZ I BØRNEHØJDE

LUKKET KONCERT

Aarhus Jazz Orchestra ser frem til nogle sjove og spændende jazzdage, når de sammen med masser af skolebørn på 4. og 5. klassetrin indtager folkeskolen for en dag og formidler musik på en helt ny måde. Dagstimerne går med øvning af sange som "Morgensur", "Krop Amok" og "Det Klammeste Jeg Ved", og det hele munder ud i en stor koncert om aftenen for familie og venner.

Ved forårets skolekoncerter besøger Aarhus Jazz Orchestra følgende skoler:

11. maj: Virupskolen i Hjortshøj
15. maj: Bredagerskolen i Jelling
16. maj: Tranbjergskolen
17. maj: Åby skole
18. maj: Stoholm skole

En af Aarhus Jazz Orchestras mest fornemme opgaver vedrører formidling af jazz og musik generelt til lokalbefolkningen. I den forbindelse har vi lavet et samarbejde med Magistratsafdelingen for Børn og Unge i Aarhus om at give oplevelseskoncerter på flere af kommunens folkeskoler. Ikke alene får børnene mulighed for at opleve musik fra et ægte, professionelt bigband - de får også lov til selv at være med. Formålet med projektet er at skabe nye og innovative rammer for formidling af kunst og kultur i folkeskolen, så børnene får en anderledes og direkte erfaring med både musik og andre kulturområder.

Aarhus Jazz Orchestra er et af de absolut førende bigbands i Europa og består af nogle af de bedste danske jazzmusikere - flere af dem solister i international klasse. Med mere end 80 årlige koncerter er bigbandet en af de vigtigste aktører på den danske og internationale jazzscene. Siden oprettelsen i 1977 (dengang: Klüvers Big Band) har Aarhus Jazz Orchestra spillet sammen med nogle af vor tids største jazzikoner. Med støtte fra Statens Kunstfond og Aarhus Kommune er Aarhus Jazz Orchestra det eneste rytmiske basisensemble i Danmark.

Kunne du tænke dig at få besøg af Aarhus Jazz Orchestra på din skole? Læs mere her på hjemmesiden under Formidling, eller kontakt os på info@ajazz.dk.

Du kan følge os på Facebook og på instagram: @aarhusjazzorchestra