Back to All Events

Aarhus Jazz Orchestra præsenterer: Jysk Talent Big Band plays from the book


  • Folkestedet 28 Carl Blochs Gade Aarhus C, 8000 Denmark (map)

AARHUS JAZZ ORCHESTRA PRÆSENTERER:
JYSK TALENT BIG BAND PLAYS FROM THE BOOK

Søndag d. 21. maj 2017 kl. 11.00 på Folkestedet, Aarhus
FRI ENTRÉ

Aarhus Jazz Orchestra er stolte over at kunne præsentere en unik mulighed for at opleve toppen inden for de danske ungdomsbigbands i Danmark. Bigbandtalenter fra det spirende aarhusianske ungdomsbigband, Jysk Talent Big Band, kan opleves på Folkestedet d. 21 maj. kl 11:00. Til denne koncert spiller orkesteret bigband-klassikere fra navne som Count Basie, Thad Jones, Billy Holiday og Benny Goodman.

Siden 2012 har Jysk Talent Big Band været en katalysator for unge, talentfulde jazzmusikere i Aarhus og omegn. Bandet blev stiftet af Aarhus Jazz Orchestra med basunist og arrangør Nikolai Bøgelund og saxofonist og komponist Michael Bladt i spidsen. I dag er orkestret vokset og blevet et enestående ungdomsbigband på den danske jazzscene under ledelse af trommeslageren John Riddell. Riddell tog selv sine første bigband-skridt i Jysk Talent Big Band, og er i dag en efterspurgt trommerslager, og er tilknyttet Aarhus Jazz Orchestra. Jysk Talent Big Band drives i et samarbejde mellem Aarhus Jazz Orchestra, Det Jyske Musikkonservatorium og Aarhus Musikskole.

Earlier Event: May 9
Skolekoncerter
Later Event: June 16
KæmpeKor