Back to All Events

Lyden af Mercur

  • Horsens Ny Teater Teatertorvet Horsens, 8700 Denmark (map)

AARHUS JAZZ ORCHESTRA SPILLER TIL AFSLUTNINGSSHOW I FORBINDELSE MED TV2 CHARLIES NYE DRAMASERIE "MERCUR"

Torsdag d. 4. maj kl. 20.00 på Horsens Ny Teater

Torsdag d. 4. maj spiller Aarhus Jazz Orchestra sammen med 15 forskellige solister det bedste af den bedste musik i årene 1958 - 1962. Koncerten "Lyden af Mercur" markerer afslutningen på TV2 Charlies nye dramaserie af Adam Price og Jesper Malmrose under navnet "Mercur", der fortæller historien om et Danmark i frigørelse og en blomstring af en helt ny kulturel periode. 

‘Lollipop’, ‘Tutti Frutti’, ‘The Locomotion’, ‘Skibet skal sejle i nat’, og ‘Breaking up is hard to do’. Publikum kan glæde sig til et bredt repertoire af de største hits fra sidst i 50’erne og starten af 60’erne.

Værtsparret Stephania og Rasmus medvirker begge i ’Mercur’ som hhv. Gitte Skovgaard og Torben Stenbæk. Med sig på scenen har de flere kendte skuespillere fra serien, og de mange evergreens bliver sunget af Charlotte Fich, Caroline Wedel, Karoline Brygmann, Thomas Ernst, Jesper Lohmann, Molly Marie Blixt Egelind, Ditte Arnth, Johannes Nymark og Jacob Artved (guitar).

Det bliver en enestående aften – og foreløbig den eneste chance for at opleve en koncert med de legendariske numre, der i øjeblikket har en renæssance herhjemme med dramaserien ’Mercur’ på TV 2 CHARLIE, der nyder stor popularitet blandt seerne.

Koncerten bliver optaget og senere vist på TV 2 CHARLIE.

Arrangør: TV 2 CHARLIE i samarbejde med Horsens and Friends og Horsens Ny Teater

Later Event: May 9
Skolekoncerter