Back to All Events

40 års jubilæumskoncert på lokalcentre


AARHUS JAZZ ORCHESTRA BESØGER AARHUS KOMMUNES LOKALCENTRE MED EN 40ÅRS JUBILÆUMSKONCERT MED SELVESTE JENS KLÜVER I SPIDSEN

26. april kl. 13.00 på Lokalcenter Brabrand og kl. 16.00 på Lokalcenter Toftegården
28. april kl. 13.00 på Lokalcenter Skåde og kl. 16.00 på Lokalcenter Skæring
Koncerterne er gratis

For 40 år siden dukkede et hobbyprojekt i bigband-format op i Aarhus med titlen "Bred Ymer" - som dog hurtigt skiftede navn til det særdeles populære "Klüvers Big Band". 4 årtier senere, og med endnu et navneskift i bagagen, kan Aarhus Jazz Orchestra se tilbage på en begivenhedsrig tid på den aarhusianske jazzscene.

Vi fejrer denne 40årige jazz-mastodont i Aarhus på en række af kommunens lokalcentre. Her vil den legendariske Jens Klüver endnu engang stå i spidsen for nogle af de bedste danske jazzmusikere, når en mindre delegation af Aarhus Jazz Orchestras musikere spiller musik og fortæller festlige anekdoter fra de sidste 4 årtier i det finurlige jazzmiljø. Koncerterne giver et unikt tilbageblik i orkestrets levetid, og fører publikum gennem udviklingen fra et professionelt hobbyprojekt til at blive et af Europas førende bigbands - alt sammen i hyggelige omgivelser i form af lokalcentre i Aarhus Kommune.

Koncerterne foregår i samarbejde med Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune.

Nærmere information om tid og sted følger snarest.

Later Event: May 4
Lyden af Mercur