Back to All Events

Skolekoncert i København

SJOV LÆRING MED BIGBAND-JAZZ I BØRNEHØJDE

LUKKET KONCERT

Aarhus Jazz Orchestra ser frem til nogle sjove og spændende jazzdage, når de sammen med masser af skolebørn på 4. og 5. klassetrin indtager folkeskolen for en dag og formidler musik på en helt ny måde. Dagstimerne går med øvning af sange som "Morgensur", "Krop Amok" og "Det Klammeste Jeg Ved", og det hele munder ud i en stor koncert om aftenen for familie og venner.

Skolekoncerterne foregår i DR i København, hvor skoler samles til et brag af nogle dage:
Onsdag d. 14. september
Torsdag d. 15. september
Fredag d. 16. september

En af Aarhus Jazz Orchestras mest fornemme opgaver vedrører formidling af jazz og musik til børn. I den forbindelse har vi lavet et samarbejde med Aarhus Kommunes Magistratsafdelingen for Børn og Unge i Aarhus om at give oplevelseskoncerter for flere af landets folkeskoler. Ikke alene får børnene mulighed for at opleve musik fra et ægte, professionelt bigband - de får også lov til selv at være med. Formålet med projektet er at skabe nye og innovative rammer for formidling af kunst og kultur i folkeskolen, så børnene får en anderledes og direkte erfaring med både musik og andre kulturområder.

Aarhus Jazz Orchestra er et af de absolut førende bigbands i Europa og består af nogle af de bedste danske jazzmusikere - flere af dem solister i international klasse. Med mere end 80 årlige koncerter er bigbandet en af de vigtigste aktører på den danske og internationale jazzscene. Siden oprettelsen i 1977 (dengang: Klüvers Big Band) har Aarhus Jazz Orchestra spillet sammen med nogle af vor tids største jazzikoner. Med støtte fra Statens Kunstfond og Aarhus Kommune er Aarhus Jazz Orchestra det eneste rytmiske basisensemble i Danmark.

Du kan følge os på www.facebook.com/bigbandet og på instagram: @aarhusjazzorchestra.

Earlier Event: August 28
Tyngdebølger