Back to All Events

Oplevelseskoncert for yngre børn m. Carl Quist Møller


AARHUS JAZZ ORCHESTRA PRÆSENTERER OPLEVELSEKONCERT MED CARL QUIST MØLLER

Onsdag den 5. oktober kl. 10:00 og 12:00 i Atlas, Aarhus
Torsdag den 6. oktober kl. 10:00 og 12:00 i Atlas, Aarhus
Koncerterne er af en times varighed.

Aarhus Jazz Orchestra gentager igen i år succesen fra 2015 - en sjov, inspirerende og lærerig oplevelseskoncert for yngre børn med fortællinger af den fantastiske Carl Quist Møller - skaberen af Jungledyret Hugo. En koncert, tilsat livetegning, sang og bigbandjazz.

Koncerten er en del af Aarhus Jazz Orchestras samarbejde med Magistratafdelingen for Børn og Unge i Aarhus kommune. Et værdifuldt og livsbekræftende samarbejde, der gennem jazzmusik og koncerter udbreder glæde og skaber særlige læringsrum gennem musikken for børn.

Til koncerten smelter livetegning, fortælling og bigbandjazz på allerhøjeste plan sammen med flip-animationer. Koncerten er omkring en time lang, og er en spændende fortælling om bien Bob, der opfinder bebopmusikken.

Carl Quist Møller har gennem de seneste 25 år brugt en stor del af sin tid på at finde ind til kernen hos børn og barnlige sjæle. Både som tegner, animator, historiefortæller, kunsthaludstiller, musiker, skuespiller og forfatter. Siden 1997, hvor Carl Quist-Møller første gang fortalte sine løgnehistorier i ”Fjernsyn for dig”, og hans næse voksede i bogstavligste forstand, har han bidraget til at gøre løgnehistorier tilladt. Løgnehistorierne er siden blevet udgivet som bøger og indbragte ham i 1999 Dansklærerforeningens forfatterpris.

Aarhus Jazz Orchestra er et af Europas førende, professionelle bigbands. Siden dannelsen af orke- stret i 1977, af den legendariske Jens Klüver, har orkestret støt udviklet sig, til at levere musikalske oplevelser i absolut verdensklasse. Med en besætning bestående af nogle af Danmarks bedste jazz- musikere – flere af dem solister i international klasse – udgør Aarhus Jazz Orchestra et samlet hold, hvis kollektive energi og sans for at få musikken til at løfte sig er helt overvældende. Med over 70 koncerter om året, har Aarhus Jazz Orchestra arbejdet sammen med de største jazz-ikoner gennem tiden, som for eksempel den grammyvindende Kurt Elling, guitar-ikonet John Scofield, til en perlerække af andre store navne som Peter Erskine, Joh Balke, Geir Lysne, David Liebman, Cæcilie Norby m.fl. 

Earlier Event: September 16
Skolekoncert i København
Later Event: October 5
Familiekoncert m. Carl Quist Møller