Back to All Events

Familiekoncert m. Carl Quist Møller

  • Atlas 15 Vester Allé Aarhus, 8000 Denmark (map)

AARHUS JAZZ ORCHESTRA PRÆSENTERER EN ENESTÅENDE KONCERTOPLEVELSE FOR HELE FAMILIEN MED CARL QUIST MØLLER

Onsdag den 5. oktober kl. 17:00 på spillestedet ATLAS.
Koncerten er af 45 minutters varighed.

Køb billet her.

Aarhus Jazz Orchestra inviterer hele familien til en enestående koncertoplevelse med selveste skaberen af Jungledyret Hugo - Carl Quist Møller.

Koncerten er en spændende fortælling om Bi Bob the Bee, der går så grueligt meget igennem i håbet om at finde sin prinsesse Bibi. Det er en historie om venskaber, mobning og om at være anderledes. Og koncerten er en helhedsoplevelse af de allerbedste: fortælling, livetegning, animation bigbandjazz nemlig på allerhøjeste plan, samt flip-animationer. Koncerten blev første gang fremført i 2015, og det var en bragende succes.

Carl Quist Møller har gennem de seneste 25 år brugt en stor del af sin tid på at finde ind til kernen hos børn og barnlige sjæle. Både som tegner, animator, historiefortæller, kunsthaludstiller, musiker, skuespiller og forfatter. Siden 1997, hvor Carl Quist-Møller første gang fortalte sine løgnehistorier i ”Fjernsyn for dig”, og hans næse voksede i bogstavligste forstand, har han bidraget til at gøre løgnehistorier tilladt. Løgnehistorierne er siden blevet udgivet som bøger og indbragte ham i 1999 Dansklærerforeningens forfatterpris.

Aarhus Jazz Orchestra er et af Europas førende, professionelle bigbands. Siden dannelsen af orke- stret i 1977, af den legendariske Jens Klüver, har orkestret støt udviklet sig, til at levere musikalske oplevelser i absolut verdensklasse. Med en besætning bestående af nogle af Danmarks bedste jazz- musikere – flere af dem solister i international klasse – udgør Aarhus Jazz Orchestra et samlet hold, hvis kollektive energi og sans for at få musikken til at løfte sig er helt overvældende. Med over 70 koncerter om året, har Aarhus Jazz Orchestra arbejdet sammen med de største jazz-ikoner gennem tiden, som for eksempel den grammyvindende Kurt Elling, guitar-ikonet John Scofield, til en perlerække af andre store navne som Peter Erskine, Joh Balke, Geir Lysne, David Liebman, Cæcilie Norby m.fl.