Back to All Events

Åbningskoncert - Århundredets Festival

Fredag d. 4. marts kl. 20.00 i Aarhus Rådhus

Århundredets Festival skydes i gang med et brag af en åbningsfest, når Aarhus Jazz Orchestra åbner ballet.

Køb billet

Jazz og swing af højeste kvalitet er på menuen, når Aarhus Jazz Orchestra, et af Europas førende bigbands, endnu engang indtager Rådhuset i Aarhus - denne gang til åbningen af Århundredets Festival. I anledningen af Aarhus Rådhus' 75-års jubilæum åbnes dørene til intet mindre end et brag af en fest!

Aftenen vil bugne af spændende aktiviteter, og publikum forkæles ikke alene med skøn jazz men også med andre lækkerier, såsom muligheden for cocktails lavet af bartenderne fra St. Pauls Apothek. Åbningsfesten samler alt det bedste fra hele festivallen og tager dig med på en tidsrejse tilbage til en både spændende og betydningsfuld tid i Danmarks historie.

Århundredets Festival er en årligt tilbagevendende begivenhed, som præsenteres af Folkeuniversitetet i tæt samarbejde med bl.a. Aarhus Universitet. Hvert år vælges et nyt, spændende tema for festivallen, og i år er ingen undtagelse med fokusset: Danmark i perioden 1900-1950. Du kan læse mere om Århundredets Festival på www.aarhundredetsfestival.dk.

Så kridt skoene og kom med, når Aarhus Jazz Orchestra swinger op til dans og til en forrygende aften!

Earlier Event: February 28
The Music of Jens Winther