Back to All Events

Julekoncert med Skt. Clemens Drengekor og Cæcilie Norby

  • Aarhus Domkirke Domkirkepladsen Aarhus C, 8000 Denmark (map)

Aarhus Jazz Orchestra spiller julen ind med velkendte juleklassikere, stemningsfuld børnekor og førsteklasses jazzsangerinde

Atter en gang synger og spiller Aarhus Jazz Orchestra julen ind i Aarhus Domkirke. Med Skt. Clemens Drengekor og den danske superjazzsangerinde Cæcilie Norby sætter kirkerummet rammen for juleatmosfæren og de velkendte toner af juleklassikere. Alt sammen i en blanding af stemningsfylde blæsertoner, korklange og Cæcilie Norbyes prima jazzstemme.

Medvirkende
Skt. Clemens Drengekor
Cæcilie Norby
Aarhus Jazz Orchestra

Cæcilie Norby er en af Danmarks mest anerkendte jazzsangerinde - både nationalt og internationalt. I Europa var hun en af de første, der formåede at skrive musik, der på en og samme tid appellerede til jazz- og rockpublikummer. Hun har udgivet fire soloalbums på det prestigefyldte pladeselskab BLUE NOTE Records, der ud over at have modtaget flere priser har solgt tusindvis af eksemplarer i både Europa, US, Japan og Sydafrika.

Skt. Clemens Drengekor er Aarhus Domkirkes drengekor, og de medvirker ved koncerter og udvalgte gudstjenester. Drengekoret blev etableret i 2003 af domkantor Carsten Seyer-Hansen og leder af Aarhus Musikskole, Lars Ole-Vestergaard.
Drengekorets målsætning er at give sangglade drenge mellem 8 og 13 år et tilbud om musikalsk samvær på højeste plan. Ud over korsang undervises drengene i hørelære/musikteori og solosang. Der er i dag ca. 45 drenge og mænd i koret.

Earlier Event: November 18
Buchanan Requiem