Back to All Events

DM Festen

Lørdag d. 30. januar kl. 19.40 i Musikhuset Aarhus

Aarhus Jazz Orchestra sætter jazz i de lokale sportsfolk til DM Festen 2015.

UDSOLGT

DM Festen er et årligt arrangement afholdt af Aarhus Kommune i samarbejde med TV2 Østjylland, som ved prisoverrækkelser hylder lokale sportsudøvere, klubber og ledere. Til dette års awardshow vil Aarhus Jazz Orchestra sætte gang i festen og medvirke til, at DM Festens publikummer og seere får en storslået aften.

Ved DM Festen kigges der tilbage på året 2015 og på de sportsfolk i Østjylland, som har gjort sig særligt bemærkede med deres indsats inden for sport- og idrætsområdet. Til awardshowet uddeles blandt andet priser som Årets Idrætsforening, Årets Træner og Årets Østjyske Sportsnavn. Arrangementet har derfor rødder dybt nede i lokalområdet, hvilket gør det Aarhus-baserede Aarhus Jazz Orchestra mere end oplagt til at sætte ekstra krydderi på aftenen. Desuden vil artister som bl.a. Rasmus Walther og Anya indtage scenen i løbet af aftenen. Showet er udsolgt, men du kan følge med på TV2 Østjylland fra kl. 19.40.

Aarhus Jazz Orchestra er et af Europas førende, professionelle bigbands med mere end 80 årlige koncerter i både ind- og udland. Bigbandet er sammensat af nogle af de bedste jazzmusikere i Danmark, hvoraf flere er internationalt anerkendte solister. Med støtte fra Aarhus Kommune og Statens Kunstfond er Aarhus Jazz Orchestra det eneste basisensemble i Danmark. Følg med på www.facebook.com/bigbandet og instagram: @aarhusjazzorchestra.

Klik her for at se traileren for arrangementet.

Earlier Event: December 21
Julekoncert i Aarhus Domkirke