Back to All Events

Julekoncert i Aarhus Domkirke

Mandag d. 21. december kl. 19.30 i Aarhus Domkirke

Kom med, når Skt. Clemens Drengekor igen i år synger julen ind i Aarhus Domkirke i selskab med Aarhus Jazz Orchestra og dirigeret af Carsten Seyer-Hansen. Julekoncerten har udviklet sig til en sand juletradition, og til årets koncert er vi stolte af at kunne præsentere færøske Eivør som solist.

Med sin kraftfulde og næsten drømmende stemme har den færøske sanger og komponist Eivør markeret sig som et af Nordens mest virtuose sangtalenter. Allerede som 16-årig kunne Eivør opleve udgivelsen af sit debutalbum, hvilket blev starten på en strålende musikkarriere. En karriere, som prydes af en varieret musikalsk palet med afsæt i færøsk folk krydret med inspiration fra blandt andet jazz, country folk og trip hop-lødet rock. Læs mere på www.eivor.com.

I 2003 tog domkantor Carsten Seyer-Hansen sammen med Aarhus Musikskole initiativet til at starte Skt. Clemens Drengekor. Koret blev hurtigt en stor succes og består i dag af 45 sangere i alderen 9-60 år. Drengekoret har givet koncerter i både Danmark, Tyskland, Belgien, Holland og Frankrig og samarbejdet med kendte navne som Concerto Copenhagen, Aarhus Symfoniorkester, Vocal Line, Kaare Norge og Fallulah. Få mere information på www.clemensdrenge.dk.

Aarhus Jazz Orchestra er et af de førende, professionelle big bands i Europa med mere end 80 koncerter hvert år. I orkesteret sidder nogle af de bedste danske jazzmusikere, flere af dem solister i international klasse. Med støtte fra Statens Kunstfond og Aarhus Kommune er Aarhus Jazz Orchestra det eneste rytmiske basisensemble i Danmark. Besøg www.facebook.com/bigbandet og læs mere.

Earlier Event: November 25
Dario Campeotto med big band
Later Event: January 30
DM Festen