Back to All Events

Dario Campeotto med big band

Onsdag d. 25. november 2015 kl. 15.00 i Rådhushallen i Aarhus
(lukket koncert i samarbejde med Aarhus Kommunes Magistratsafdeling for Sundhed og Omsorg)

Onsdag d. 25. november 2015 kl. 20.00 i Rådhushallen i Aarhus
Torsdag d. 26. november 2015 kl. 20.00 i Tinghallen i Viborg
Mandag d. 30. november 2015 kl. 11.00 i Musikkens Hus i Aalborg

 

Vi kender ham alle sammen fra både Melodi Grand Prix, koncerter, plader, film, teater, operetter og revy, men nu er chancen der for at opleve en lidt anden side af vores allesammens Dario Campeotto, når han i slutningen af nov. 2015 tager på turné med Aarhus Jazz Orchestra.

Koncerten vil naturligvis byde på kendte Dario-klassikere som grandprix-vinderen ’Angelique’ og Disney-klassikeren ’Bella Note’, numre som har dannet fundamentet for en karriere, der er et godt stykke inde i sit 7. årti! Men publikum får også mulighed for at opleve Dario croone sig igennem nogle af de største hits fra ’The Great American Songbook’. Sange som er udødeliggjort af folk som Tony Bennett og Frank Sinatra, og som er et perfekt udgangspunkt for hans samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra.

For hvem kan fortolke dem bedre end manden med den fløjlsbløde tenor-stemme!

Aarhus Jazz Orchestra regnes for et af Europas førende, professionelle bigbands, og er med støtte fra Statens Kunstfond og Aarhus Kommune det eneste rytmiske basisensemble i Danmark.

Aarhus Jazz Orchestra spiller omkring 70 koncerter om året, og gennem tiden har det samarbejdet med et hav af store solister. De senere år har blandt andet budt på turné i USA med den amerikanske Grammy-vindende jazz-sanger, Kurt Elling, fantastiske koncerter med guitar-ikonet, John Scofield, det nykomponerede 'Buchanan Requiem' i en fyldt Aarhus Domkirke og Weather Report & Steps Ahead Tribute med Peter Erskine bag trommerne.

I Aarhus Jazz Orchestra sidder nogle af Danmarks bedste jazzmusikere - flere af dem solister i international klasse.

Earlier Event: November 5
Buchanan Requiem
Later Event: December 21
Julekoncert i Aarhus Domkirke