Back to All Events

Dit hjerte er i fare Andresen


  • Lokalcentre i Aarhus (map)
Aarhus Jazz Orchestra pressebillede.jpg

GRATIS JAZZKONCERTER PÅ LOKALCENTRE:

Dit hjerte er i fare Andresen

I april besøger musikere fra Aarhus Jazz Orchestra og jazzsangerinde Karoline Budtz aarhusianske lokalcentre med nogle af de skønneste sange fra især 1930-1950.

Oplev koncerten her:
Tirsdag den 17. april kl. 16.00 på Lokalcenter Søholm & kl. 19.00 på Lokalcenter Brabrand
Onsdag den 18. april kl. 13.00 på Lokalcenter Sabro & kl. 16.00 på Lokalcenter Skæring
Torsdag den 19. april kl. 13.00 på Lokalcenter Tranbjerg & kl. 16.00 på Lokalcenter Vestervang

Kom med til hyggelige, gratis koncerter på lokalcentre i Aarhus, som i år står på musik fra de swingende 1930’ere, 1940’ere og 1950’ere. Her slog swingmusikken for alvor igennem – til glæde for nogen, og forargelse for andre. Til trods for den politiske uro og efterfølgende 2. verdenskrig blomstrede jazz- og swingmusik i bedste velgående.

Lokalcenterkoncerterne er spækket med sange såsom ”Deidres Samba”, ”Ta’ og kys det hele fra mig”, ”Så længe skuden kan gå” og titlen på koncerten, nemlig ”Dit hjerte er i fare Andresen”. Sange, der er skrevet om og til folket og fællesskabet, og det er netop i fællesskabets tegn, vi deler de smukke, frække, alvorlige og finurlige sange, som er del af vores fælles arv og sangskat.

Med sin udsøgte vokal vil sangerinde Karoline Gro Budtz sammen med en kvintet af musikere fra Aarhus Jazz Orchestra fremføre de herlige sange, ligesom der også vil være enkelte fællessange.


Koncerterne er en del af en samarbejdsaftale med Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg i Aarhus, som skal sikre spændende, gratis musiktilbud for borgere i Aarhus Kommune.

 

Earlier Event: April 7
Flamenco Big Band
Later Event: May 8
Skolekoncerter