Back to All Events

Aarhus Jazz Orchestra feat. Vein


  • Izmir, Tyrkiet Turkey (map)
VEIN_PRESS_9.jpg

DEN SCHWEIZISKE JAZZTRIO VEIN, SLUTTER SIG TIL AARHUS JAZZ ORCHESTRAS MUSIKERE PÅ EN INTERNATIONAL TOURNÉ.

Den schweiziske trio VEIN består af Florian Arbendz (trommer), broderen Michael Arbendz (piano) og Thomas Lähns (bas). I denne turné erstattes Aarhus Jazz Orchestras rytmegruppe af disse eminente jazzmusikere, som også har skrevet og arrangeret musikken. Koncerterne byder på jazz af højeste kvalitet - og af den rigtig lækre slags!

Aarhus Jazz Orchestra feat. Vein tour 2018
Torsdag den 15. marts    Izmir, Tyrkiet
Fredag den 16. marts    Bad Hoffgastein, Østrig
Lørdag den. 17. marts    Hillerød
Søndag den 18. marts    Aarhus - Store Big Band Dag (lukket arrangement)

A trio with thrilling creativity! - Rolling Stones 2011
These guys can go in any directions, from a rock vibe to standards to free to twentieth century inflected harmony, David Liebman 2012

Gennem deres mangeårige samarbejde har Vein høstet stor anerkendelse verden over. Trioen, hvis første udgivelse så dagens lys i 2006, består af de to brødre Florian Arbenz (trommer) og Michael Arbenz (klaver) samt Thomas Lähns (bas). Både som trio og hver for sig har de tre opnået stor succes, bl.a. modtog Florian Arbenz i 2000 den europæiske kulturpris for sit arbejde med jazz og klassisk musik.

Læs mere om VEIN her: www.vein.ch 

Aarhus Jazz Orchestra (tidligere Klüvers Big Band) er et professionelt dansk bigband grundlagt i 1977 af den legendariske Jens Klüver. Gennem årene har orkestret spillet med en lang række internationale solister som såsom Kurt Elling, John Scofield, David Sanborn, Jamie Cullum, Dee Dee Bridgewater m.fl. Orkestret spiller mere end 80 koncerter årligt i både ind- og udland og laver en lang række projekter, der spænder imponerende vidt rent kunstnerisk. Bandet har ved mange lejligheder høstet stor anerkendelse med flere DMA-priser og -nomineringer samt fornem omtale i både danske og udenlandske medier til følge. Orkestret tæller nogle af de bedste danske jazzmusikere og solister på højeste kunstneriske niveau, og sammen formår de at skabe en enestående bandsound og en udadvendt musikalsk energi, der har bragt orkestret til de kunstneriske højder, hvor det befinder sig i dag.

Med støtte fra Aarhus Kommune og Statens Kunstfond er Aarhus Jazz Orchestra det eneste rytmiske basisensemble i Danmark.

Earlier Event: March 3
Danse Macabre
Later Event: March 18
Store Big Band Dag 2018