Back to All Events

Vinterjazz: Sketches of Barcelona


  • Atlas, Aarhus 15 Vester Allé Aarhus C, 8000 Denmark (map)

SKETCHES OF BARCELONA
FEAT. JORGE ROSSY (ESP) OG CESAR JOANIQUET (ESP/DK)

Onsdag d. 21 februar 2018, kl. 19:30.
Pris: 160,-
KØB BILLET

AARHUS JAZZ ORCHESTRA
&
DANISH YOUTH JAZZ ORCHESTRA

Torsdag d. 22 februar 2018, kl. 19:30.
KONCERTEN ER KUN FOR UNGE JAZZMUSIKERE

Billetpris: 30,-
KØB BILLET

Som noget helt nyt holder Aarhus Jazz Orchestra og Danish Youth Orchestra dobbeltkoncert eksklusivt for unge jazzmusikere. Danish Youth Orchestra spiller kompositioner skrevet af egne bandmedlemmer, og bagefter spiller Aarhus Jazz Orchestra Cesar Joaniquet og Jorge Rossys Sketches of Barcelona. Kom med til en aften propfyldt med bigband-musik i topkvalitet sammen med en masse andre unge og passionerede jazzmusikere

Koncertkirken KBH N.

Fredag d. 23 februar 2018, kl. 20:00. KoncertKirken Kbh. N.
100,- / studerende: 50,-
Billetter købes i døren

DOBBELTKONCERT

RANDERS BIG BAND &
SKETCHES OF BARCELONA
FEAT. JORGE ROSSY (ESP) OG CESAR JOANIQUET (ESP/DK)

Søndag den 25. februar kl. 16.00. Turbinen, Randers

Billetpris: 120,-
KØB BILLET

“Sketches of Barcelona” bliver et møde mellem to generationer af musikere, der er opvokset i Barcelonas musikalske miljø og som nu forenes i dette samarbejde med et af Europas førende big bands. De to musikere vil på skift præsentere deres musik og fortælle om den, og publikum vil få et indblik i den spanske musiktradition med to af de ypperste repræsentanter i hver deres generation. Jorge Rossys numre arrangeres til orkesterformatet af Jesper Riis, der med sin lyriske, nordiske bigband-lyd fremstår som en af de mest personlige arrangører, vi har her i Skandinavien. 

I forbindelse med Vinterjazz 2018 har Aarhus Jazz Orchestra fornøjelsen at kunne præsentere den spanske multiinstrumentalist Jorge Rossy, der på disse breddegrader nok er mest kendt for sit mangeårige virke som trommeslager i Brad Mehldau Trio for år tilbage. Desuden arbejder han til daglig sammen med folk som bla. Joshus Redman, Mark Turner og Al Foster, så det er en musiker fra absolut øverste hylde, vi har fået mulighed for at præsentere her.

På dette projekt samarbejder han med den herboende spanske saxofonist og komponist Cesar Joaniquet, der til daglig er saxofonist i Aarhus Jazz Orchestra. Joaniquet flyttede til Danmark i 2012 for at studere i solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium, og nu slår han sine folder på såvel den danske som den europæiske jazzscene med sit ekspressive, temperamentsfulde og ekvilibristiske spil, en virkelig spændende ung musiker med et enormt kunstnerisk potentiale. Rossy er en eminent musiker, der behersker flere instrumenter til perfektion, og ved denne lejlighed bliver der mulighed for at høre hans evner på vibrafon, hvor han også er helt i særklasse.

Læs mere om Cesar Joaniquet her: www.cesarjoaniquet.com

Se mere om Jorge Rossy her: https://www.youtube.com/watch?v=xnyYZz_p3-U &https://www.youtube.com/watch?v=tHWtwegIS7E

Fotos: Jep Jorba

Earlier Event: February 3
DM-festen i Aarhus
Later Event: March 3
Danse Macabre