Back to All Events

Den Levende Kunstklub - kunst og fællesskab på tværs

Kredittering-Kim Song Sternkopf HeartMatter Artworks.JPG

Den Levende Kunstklub
Kunst og fællesskab på tværs

Luksuspakke for to personer med tre kulturarrangementer og et bonusarrangement inkl. snacks, vin og ekstra oplevelser. Du kan se alle forårets arrangementer længere nede.

Aarhus Jazz Orchestra, Bora Bora, Kunsthal Aarhus og Århus Sinfonietta er gået sammen om at lave en kunstklub for det kunst- og kulturnysgerrige publikum. Den Levende Kunstklub er en klub for dig som elsker kunst, kultur og mødet med andre mennesker. Klubben mødes fire gange i løbet af foråret 2019 for sammen at opleve to koncerter, en danseforestilling og en kunstudstilling. Ved hvert arrangement gives der en kort introduktion til hvad du skal opleve, ledsaget af et glas vin og en bid brød. Medlemsskabet giver adgang for dig + en ledsager og kan købes for kun 1500 kr.

Klubben er et bud på det moderne forsamlingshus, hvor mennesker i fællesskab kan forundres, begejstres eller blive provokeret. På tværs af kunstarter får du store oplevelser, og via uformel samtale og samvær inviteres du til at dele dem med andre.

Åbn øjnene, spids ørerne og meld dig ind i Den Levende Kunstklub.

Læs venligst medlemsbetingelser under beskrivelsen af arrangementer.

Linje til hjemmeside.png

Som medlem af Den Levende Kunstklub får du i foråret 2019 mulighed for at opleve 4 arrangementer:

songstothegreenland_kvadrat.jpg

Songs To The Green Land
Aarhus Jazz Orchestra

Nyt værk for kor og orkester af Jakob Buchanan og Helge Norbakken

23. Februar kl. 19.00 (koncerten starter kl. 20.00)
Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Alle, 8000 Aarhus C

Værket er en musikalsk skildring af længsel, afsavn og drømme hos det grønlandske folk, inspireret af en række personlige samtaler med grønlændere i Danmark og på Grønland. Til koncerten med virker Aarhus Jazz Orchestra, korene Aavaat og Aningaaq, samt solister Helge Norbakken, Jakob Buchanan, Simon Toldam og Jonas Westergaard. Læs mere.

Dirigent: Carsten Seyer-Hansen


Kunsthal+Aarhus+-+Water+from....jpg

Water from Ganges River in the Cup Made with Newspaper from Congo
Kunsthal Aarhus

Soloudstilling af Kim Beom

20. Marts kl 17.30
Kunsthal Aarhus, J.M. Mørks Gade 13, 8000 Aarhus C

Udstillingen består af nyproducerede skulpturer, fotografier og værker fra den sydkoreanske kunstner Kim Beoms serie Perspectives and Blueprints. Læs mere.


Bora+Bora+-+Jagten+pa%CC%8A+det+Gra%CC%8A+Guld.jpg

Jagten På Det Grå Guld
Bora Bora

Drømmen om alderdommen og frygten for at nå den.

4. april kl. 19.00 (forestillingen starter kl 19.30)
Bora Bora, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C

Det århusianske dansekompagni DON GNU mærker det stigende tempo og tidens forfald, der konstant stikker dem begmænd, som hård kuling fra vest. Tyngdekraften indhenter de halvgamle lemmer hårdt og ubarmhjertigt. I en kamp mod tiden, kaster de sig ud i en humoristisk, akrobatisk og poetisk jagt efter det grå guld og for at finde det smukke i tidens forfald. Læs mere.


Aarhus+Sinfonietta.jpg

BONUSARRANGEMENT

Lydrum
Århus Sinfonietta

Information om tid og sted følger snarest.

Århus Sinfonietta giver med projektet Lydrum publikum en unik lytteoplevelse. På et stemningsfuldt sted i Aarhus spiller Århus Sinfonietta værker, der får tid og rum til at stå stille for en stund. Koncerten er taget ud af de traditionelle koncertsale og for de nysgerrige lyttere.

Linje til hjemmeside.png

Bemærk venligst følgende

  • Medlemsskabet er personligt og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre forestillinger. Husk derfor at tjekke om du kan de nævnte datoer.

  • Salg af medlemsskaber løber indtil 10. februar hvorefter alle medlemmer modtager skriftlig information om program og praktiske forhold pr. e-mail.

  • Hvis du køber et medlemsskab til en anden (fx i gave), er det dennes fulde navn og mailadresse, som du skal udfylde i feltet "Fulde navn og mailadresse på medlem".

  • Der er kun 25 af disse luksuspakker til salg.

Læs mere om de øvrige aktører her:
Bora Bora
Aarhus Kunsthal
Århus Sinfonietta