Back to All Events

DM-festen 2016

  • Hermans i Tivoli Friheden 1 Skovbrynet Aarhus C, 8000 Denmark (map)

AARHUS JAZZ ORCHESTRA SPILLER ENDNU ENGANG OP TIL FEST VED DET ÅRLIGE DM FESTEN I AARHUS

DM Festen er et årligt arrangement afholdt af Aarhus Kommune i samarbejde med TV2 Østjylland, som ved prisoverrækkelser hylder lokale sportsudøvere, klubber og ledere. Til dette års awardshow vil Aarhus Jazz Orchestra sætte gang i festen og medvirke til, at DM Festens publikummer og seere får en storslået aften.

Ved DM Festen kigges der tilbage på året 2016 og på de sportsfolk i Østjylland, som har gjort sig særligt bemærkede med deres indsats inden for sport- og idrætsområdet. Til awardshowet uddeles blandt andet priser som Årets Idrætsforening, Årets Træner og Årets Østjyske Sportsnavn. Arrangementet har derfor rødder dybt nede i lokalområdet, hvilket gør det Aarhus-baserede Aarhus Jazz Orchestra mere end oplagt til at sætte ekstra krydderi på aftenen.

Se programmet for aftenen HER. (Siden findes ikke mere)