Back to All Events

Nordeuropas Største Ældrekoncert m. Birthe Kjær

  • NRGI Arena 70 Stadion Allé Aarhus, 8000 Denmark (map)

Lørdag den 27. august kl. 15.00 i Ceres Park & Arena, Aarhus (for-arrangement starter kl. 13.00)

Tag vennerne under armen og få noget af en oplevelse, når Nordeuropas største koncert for ældre med Birthe Kjær løber af stablen under Aarhus Festuge!
 

Billet: 30 kr.
 

Normalt forbinder man en arena med sport og spil. Men til Aarhus Festuge 2016 har Aarhus Jazz Orchestra noget ganske andet i tankerne. Den skal nemlig stå på hverken fodbold eller hooligans – i år danner Ceres Park & Arena ramme om Danmarks største koncert for ældre nogensinde, med den elskværdige Birthe Kjær bag mikrofonen. Sammen med Aarhus Kommunes magistratsafdeling for sundhed og omsorg, FO Aarhus, Ceres Park & Arena og Aarhus Festuge inviterer Aarhus Jazz Orchestra alle byens ældre til at være med, når sange som ”Sommer og sol”, ”Tennessee waltz” og ”Den knald røde gummibåd” vil fylde salen til bigbandets forrygende spil, sammen med flere tusinde ældre fra hele byen.

Birthe Kjær er en af de mest folkekære sangerinder i Danmark. Især er kun kendt fra dansktoppen og for sine mange optrædener i det danske melodi grand pris, hvor hun blandt andet vandt i 1989 med sangen ”Vi maler byen rød”. Hun blev født i 1948, har sunget siden hun var barn, og i 1968 indspillede hun sin første plade "Arrivederci Franz". Frem til dagen i dag er hun blevet ved med at synge og spille revy, blandt andet i Cirkusrevyen i 1990. Birthe Kjær bor i dag i Gentofte, men trådte sine børnesko i Aarhus. Og under Aarhus Festuge vender hun altså tilbage for en stund, for sammen med Aarhus Jazz Orchestra at synge for og med alle byens ældre.

Aarhus Jazz Orchestra er et af Europas førende bigbands med mere end 100 årlige koncerter i ind- og udland. Orkestret er sammensat af nogle af de allerbedste danske jazzmusikere, hvoraf flere er solister i international klasse. Siden oprettelsen i 1977 (dengang: Klüvers Big Band) har orkestret udviklet sig til at levere musikalske oplevelser i absolut topklasse. Med støtte fra Aarhus Kommune og Statens Kunstfond er Aarhus Jazz Orchestra det eneste rytmiske basisensemble i Danmark.

Kom og syng med på Birthe Kjærs sangklassikere i selskab med flere tusinde andre ældre til Danmarks største ældrekoncert med Aarhus Jazz Orchestra. Det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige.

Later Event: August 28
Tyngdebølger