Back to All Events

Riverboat Jazz Festival

AARHUS JAZZ ORCHESTRA SPILLER EN FARVESTRÅLENDE AFSLUTNINGSKONCERT TIL RIVERBOAT JAZZ FESTIVAL I SILKEBORG.

Søndag d. 26. juni kl. 13.00 i Havneteltet - blåt telt

Der kommer fuld gas på det jazzede maskineri, når Aarhus Jazz Orchestra igen i år indtager Riverboat Jazz Festival i Silkeborg, denne gang i selskab af tre fabelagtige solister:

Aarhus Jazz Orchestra feat.:
Andrea Motis (E) vokal 
Leon "Kid Chocolate" Brown
(USA) vokal og trompet 
Mads Mathias
 (DK) vokal

Med fuldt bigband og tre sprudlende solister er der lagt op til en farverig festcocktail, som har tænkt sig at sætte swing i skørterne, fut i danseskoene og smil på læberne. Kom med og jazz din søndag op med et brag af en afslutningskoncert!

Riverboat Jazz Festival i Silkeborg er Danmarks ældste jazzfestival og kan i år med stolthed fejre 50 års jubilæum. Mere end 80 koncerter og jazzevents er på menuen til årets festival, og der er lagt op til musikoplevelser af allerbedste slags. Festivalen varer fra 22. - 26. juni. Læs meget mere på: www.riverboat.dk.

Andrea Motis er spansk sangerinde og instrumentalist. I 2007 begyndte den kun 12-årige Andrea at samarbejde med Sant Andreu Jazz Band under ledelse af Joan Chamorro. Med en række lækre albums på bagen og en væld af forskellige koncertsamarbejder har den unge, talentfulde kunstner efterhånden gjort sig særdeles bemærket på den internationale jazzarena.

Leon "Kid Chocolate" Brown har for sin sprøde sangstemme og bemærkelsesværdige talent på trompeten modtaget de prestigefyldte priser: Grammy og Billboard for sin musik. Allerede som 15-årig kunne han opleves på scenen til både festivaller og ved diverse spillesteder og koncertsale. Hans musik har rødder i de stemningsfulde musikkulturer i New Orleans såvel som genrene Afro-Caribbean og Blues.

Mads Mathias færdiggjorde konservatoriet i 2007 og har siden da været en hyppigt spillet artist på danske radiostationer som DR P1, DR P4, DR p8 Jazz og på diverse radiostationer rundtom i Europa. Han har i løbet af sin musikalske karriere formet egne ensembler, hvor han optræder på både vokal og saxofon, samt optrådt med anerkendte orkestre som DR Big Bandet. For nummeret Free Fallin' har han i 2012 vundet Danish Music Awards i kategorierne "Årets Nye Danske Jazznavn" og "Årets Danske Vokaludgivelse".

Aarhus Jazz Orchestra er et af Europas førende bigbands med mere end 100 koncerter hvert år i både ind- og udland. Bigbandet er sammensat af nogle af de allerbedste musikere i den danske jazzarena, og flere af dem er solister i international klasse. Med støtte fra Aarhus Kommune og Statens Kunstfond er Aarhus Jazz Orchestra det eneste rytmiske basisensemble i Danmark.