Back to All Events

Snapsting for børn - Viborg

Aarhus Jazz Orchestras rytmegruppe giver koncert med selveste Bjørnen Bjørn til Snapsting i Viborg - og mon ikke han tager Sigurd Barret med?

Lørdag den 25. juni kl. 14.00 på Domkirkepladsen i Viborg

Jazz er ikke kun for voksne! Spørg bare Sigurd Barret, når han slår sig sammen med Aarhus Jazz Orchestras rytmegruppe og sætter løjer i det årlige Snapsting i Viborg. Her vil være masser af sjov - og ikke mindst skøn musik - på menuen, når det er børnenes tur til at have en fest. Så kan ikke engang Bjørnen Bjørn lade være med at rokke med!

Snapstinget er en årlig, historisk begivenhed, som hylder, at man i Viborg siden 1400-tallet mødtes fra hele Jylland en gang om året til handel, fest og glade dage. Dagene er spækket med spændende arrangementer og masser af sjov i gaden for alle aldre. Læs meget mere på: www.snapsting.dk.

Aarhus Jazz Orchestra er et af Europas førende bigbands med mere en 100 koncerter hvert år i både ind- og udland. Bigbandet er sammensat af nogle af de allerbedste danske jazzmusikere, hvoraf flere er solister i international klasse. Med støtte fra Aarhus Kommune og Statens Kunstfond er Aarhus Jazz Orchestra det eneste rytmiske basisensemble i Danmark.

Later Event: June 26
Riverboat Jazz Festival