Back to All Events

KæmpeKor med Sangkraft og Aarhus Jazz Orchestra

Fredag d. 17. juni kl. 15.00 og 16.30 i Aarhus Domkirke

Arrangementet er gratis


Igen i år inviterer Aarhus Jazz Orchestra og Sangkraft Aarhus til KæmpeKor. Kom med og oplev 160 skønne elever fra Aarhus' skoler synge sammen med nogle af Aarhus' bedste pige- og drengekor. Temaet for koncertens program er "1000 år med den danske sang". Under ledelse af domkantor Carsten Seyer-Hansen sætter koret den danske sangskat i fokus i Aarhus Domkirke med velkendte melodier som 'I skovens dybe stille ro' og 'stille, hjerte, sol går ned'.

Ud over børnekoret er ældre fra lokalcentre i Aarhus og omegn blevet inviteret til at komme og synge med på sangene. Aarhus Jazz Orchestra var i maj måned på en mindre lokalcenterturné, hvor en blæserkvintet med Jan Lynggaard Sørensen i spidsen spillede kendte danske sange med Kim Brandt bag mikrofonen. Du kan læse om en af lokalcenterkoncerterne, samt høre en af sangene med både børn og ældre her: http://www.aarhusjazzorchestra.dk/nyheder/16/5/2016/liv-og-lykke-i-hver-en-krykke.

Medvirkende:
Holme skole
Engdalskolen
Egebakkeskolen
Interskolen
Aarhus Pigekor
Det Jyske Musikkonservatoriums Pigekor
Aarhus Musikskoles Juniorkor
Skt. Clemens Drengekor

Aarhus Jazz Orchestra vægter arbejdet med generationsbrobygning højt. Med udgangspunkt i samarbejder med Aarhus Kommunes Magistratsafdelinger for henholdsvis Sundhed og Omsorg og Børn og Unge har Aarhus Jazz Orchestra det som en af sine højest prioriterede målsætninger at skabe livsglade oplevelser, der skaber og styrker fællesskabet mellem forskellige generationer.

Vi håber på at se jer til en glædesfyldt dag i selskab med en mangfoldighed af dejlige børn og ældre, samt en masse gode gamle melodier!

 

KæmpeKor er et samarbejde mellem Sangkraft Aarhus og Aarhus Jazz Orchestra, som siden 2013 har leveret nogle af de største koroplevelser i Aarhus.

KæmpeKor 2016 er støttet af Dansk Kapelmesterforening.