Back to All Events

Just Like Django på Folkestedet

FINURLIG SIGØJNERJAZZ PÅ FOLKESTEDET OG TIL ÅRETS LATINERFESTIVAL

Søndag den 22. maj kl. 11:00 - 13:00 på Folkestedet, Aarhus
Lørdag den 28. maj kl. 15.30 på Pustervig Torv, Aarhus

Aarhus Jazz Orchestra er begejstrede for at kunne præsentere swingende gypsyjazz på Folkestedet og til den årlige Latinerfestival i Aarhus med ensemblet Just Like Django - en anmelderrost kvartet med Aarhus Jazz Orchestras saxofonist Johan Toftegaard på klarinet.

Just Like Django er ung, forfriskende sigøjnerjazz, der tager livgreb med den traditionsbundne genre og puster fornyet liv i den. Med en kombination af amerikansk swing, sigøjnermusik og egne kompositioner genskabes den sydende stemning fra 30'erne og 40'ernes parisiske natklubber og dansesaloner. Bandets uortodokse spillestil og improvisationer, der er fyldt med virtuos og entusiastisk livlighed, giver mindelser om den franske charme ved Seinens bred og storbyens swingende natteliv.

Just Like Django består af

Johan Toftegaard, klarinet
Mathias Søndergaard, sologuitar
Jon Noe, rytmisk guitar
Thomas Løkke, bas


"Det er tydeligt at Just Like Django ikke kun har styr på teorierne omkring gypsyjazzen. De har indfanget sjælen." - Niels Overgård, Jazznyt

”Melodierne […] er af så høj kvalitet, at de uvilkårligt aftvinger respekt.” ”…swingende, muntre og iørefaldende.” - Jakob Hassing, Jazzspecial

 

Så kom med og lad finurlighederne få frit løb når den står på swingende sigøjnerjazztoner på Folkestedet med Just Like Django!