Back to All Events

Aarhus Jazz Orchestra - hyldest til Frank Sinatra - feat. Mads Mathias

Torsdag d. 25. juni i teltet på Nytorv i Viborg
Søndag d. 28. juni til Riverboat Jazz Festival på Havnen i Silkeborg

Den afslappede gyldne timing! Sådan huskes en af jazzens aller største stemmer - Frank Sinatra. En stemme, som i dén grad har defineret jazzen på en helt afgørende måde. I år er det 100 år siden Frank Sinatra blev født, og det vil Aarhus Jazz Orchestra gerne fejre med en hyldestkoncert til crooneren over dem alle.

Hyldest til Sinatra
Aarhus Jazz Orchestra feat. Mads Mathias

Frank Sinatra er aftenens store omdrejningspunkt. Og hvilket et. Hans musikalske overlegenhed, elegance og sublime timing er legendarisk. Og det samme er hans helt særlige evne til at få orkesteret bag sig til altid at lyde bedre end det selv troede muligt.

Sådan et par sko er selvsagt svære at fylde ud, men heldigvis har Danmark i de sidste par år i Mads Mathias oplevet et nyt stortalent i den klassiske croonertradition i fuld gang med at folde sig ud. Og med en sjælden hørt personlig og dybtfølt tilgang til stilen. Mads Mathias skriver også selv for bigband i crooner-stilen, men denne aften koncentrerer han sig om at fortolke mesterens repertoire.

Solist: Mads Mathias

Dirigent: Nikolai Bøgelund

Sax:
Niels Lyhne Løkkegaard
Johan Toftegaard Knudsen
Mads Ole Erhardsen
Claus Waidtløw
Michael Olsen

Trompet:
Antonio Gecek
Lars Vissing
Jakob Buchanan
Rasmus Bøgelund Pedersen

Basun:
Vincent Nilsson
Stefan Ringive
Niels Jacob Nørgaard
Henrik Resen

Rytmegrp.
Mads Bærentzen (p)
Søren Bo Addemos (g)
Torben Bøtker (b)
John Riddel (d)