Back to All Events

Jens Jacob Tychsen & Aarhus Jazz Orchestra

  • Aarhus Rådhus Rådhuspladsen Aarhus, 8000 Denmark (map)
Jens Jacob Tychsen - blandt andet kendt som “Hr. Weyse” i Tv2’s populære TV-serie Badehotellet. Pressefoto.

Jens Jacob Tychsen - blandt andet kendt som “Hr. Weyse” i Tv2’s populære TV-serie Badehotellet. Pressefoto.

Jens Jacob Tychsen & Aarhus Jazz Orchestra

Søndag d. 1. september kl. 11.00 & kl. 13.00 Aarhus Rådhus
UDSOLGT

Aarhus Festuge, Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune, Aarhus Jazz Orchestra og FO Aarhus inviterer endnu engang byens seniorer til to festlige koncerter under Aarhus Festuge. Med på scenen har Aarhus Jazz Orchestra inviteret Jens Jacob Tychsen, også kendt som hr. Weyse i TV2’s populære Tv-serie ”Badehotellet”. 

Publikum kan glæde sig til swingende rytmer, glade minder, gode grin og skønne uforudsigelige overraskelser, som hele vejen igennem er båret oppe af Jens Jacob Tychsens store kærlighed for blandt andet gamle revyklassikere, evergreens og swing. I ryggen har han det altid veloplagte Aarhus Jazz Orchestra med dirigent Nikolai Bøgelund ved roret. Med titler som ”Sonnyboy”, ”Under my skin” og ”De er en usædvanlig dejlig pige” er der lagt op til to sprudlende koncerter med sang, musik, komik, en snært af trylleri og måske en anelse Weyse.

Jens Jacob Tychsen er dansk skuespiller, sanger og entertainer. Han er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1998 og har siden medvirket i et væld af teaterforestillinger, film og Tv-serier. Han er nok allermest kendt som den flamboyante og kvindebesatte skuespiller i Tv-serien ”Badehotellet”, der i januar 2019 havde præmiere på sin 6. sæson. Tychsen har også optrådt i andre store Tv-produktioner såsom ”Rejseholdet”, ”Borgen” og ”Forbrydelsen 2”, han har lagt stemme til adskillige tegnefilmsfigurer og han optræder jævnligt på nogle af landets største teaterscener.

Aarhus Jazz Orchestra er et professionelt bigband, der blev grundlagt i 1977 af den legendariske Jens Klüver (dengang: Klüvers Big Band). Orkestret spiller mere end 80 koncerter om året, og med alt fra skole- og ældrekoncerter, til højprofilerede kunstneriske udviklingsprojekter, henvender orkestret sig til et mangfoldigt publikum i alle aldre. Aarhus Jazz Orchestra består af nogle af de bedste musikere på den danske jazzscene, og har gennem årene arbejdet sammen med nogle af de største jazzikoner i vor tid, herunder Kurt Elling, John Scofield, Peter Erskine, Jamie Cullum, Jon Balke, David Sanborn, Geir Lysne, David Liebman, Dee Dee Bridgewater med flere. Orkestret høster gode anmeldelser for koncerter og udgivelser, og har flere gange været nomineret ved Danish Music Awards Jazz. Aarhus Jazz Orchestra er det eneste rytmiske basisensemble i Danmark og er støttet af Aarhus Kommune og Statens Kunstfond.

Aarhus Jazz Orchestra og Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg indgik i 2015 en 3-årig samarbejdsaftale, der giver orkestret mulighed for at spille adskillige koncerter hvert år Sundhed og Omsorgs målgruppe.

OBS: Der er nummerede pladser til koncerten. Til kaffe og kage i foyeren er der et begrænset antal siddepladser.

FAKTA
Dato/tid: 1. sept. kl. 11.00-12.00 (dørene åbner kl. 10 til kaffe og kage) og 13.00-14.00 (dørene åbner kl. 12.30, kaffe og kage serveres efter koncerten)
Pris: 30 kr. + gebyr inkl. kaffe og kage via aaf.billetten.dk og FO-Aarhus, Frederiksgade 78C, tlf. 87 46 45 00
Arrangeret af Aarhus Festuge i samarbejde Aarhus Jazz Orchestra, FO-Aarhus og Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune