Back to All Events

Lokalcenterkoncerter med Karmen Rõivassepp


KarmenRoivassepp_DK_8374.jpg

Oplev Lokalcenterkoncerter med Karmen Rõivassepp

Der er latinamerianske rytmer, sambainspireret jazz og bossa nova på programmet, når musikere Aarhus Jazz Orchestra igen besøger lokalcentre i Aarhus Kommune. I år har Aarhus Jazz Orchestra inviteret den unge sangerinde, Karmen Rõivassepp, med som solist. Hun har netop vundet ’Aarhus Jazz Talent Prisen 2018’, som gives til en person, der har gjort sig ekstraordinært bemærket på den aarhusianske jazzscene. Med sig har hun et hold af seks musikere fra Aarhus Jazz Orchestra.

 Til koncerten vil du høre lidt om de forskellige numre, fortalt af musikerne i orkestret. Der vil også være mulighed for at træne stemmebåndet med nogle enkelte fællessange. Alt i alt er der lagt op til en hyggelig time med skøn musik og højt humør.

Aarhus Jazz Orchestra og Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune indgik i 2015 en aftale om, at jazzmusikken også skal ud og spille på lokalcentrene. Det betyder, at 12 lokalcentre i Aarhus hvert år får besøg af nogle af jazzorkesterets dygtige musikere – helt gratis! Hvert år sammensætter orkestret et nyt hold og skaber en ny koncerter, som de turnerer rundt på kommunens lokalcentre med.

Oplev lokalcenterkoncerter med Karmen Rõivassepp her

9. april kl. 16.00 Frivillighuset Trøjborg
9. april kl. 19.00 Lokalcenter Skelager

11. april kl. 13.00 Lokalcenter Eskegården
11. april kl. 16.00 Vestervang Plejehjem

12. april kl. 13.00 Lokalcenter Rosenvang
12. april kl. 16.00 Lokalcenter Abildgården

Der er fri entré til alle lokalcenterkoncerter. Dog skal der i visse tilfælde reserveres billet på forhånd. Kontakt dit lokalcenter for at høre nærmere.

Aarhus Jazz Orchestra og Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune indgik i 2015 en aftale om, at jazzmusikken også skal ud og spille på lokalcentrene. Det betyder, at 12 lokalcentre i Aarhus hvert år får besøg af nogle af jazzorkesterets dygtige musikere – helt gratis!

I videoen kan du se et udsnit fra Aarhus Jazz Orchestras lokalcenterkoncerter i 2017, hvor solist Karoline Gro Budtz med orkester skabte stemning og atmosfære med koncerten “Dit hjerte er i fare Andresen”.