Back to All Events

40 års jubilæumskoncert med Jens Klüver på lokalcentre

  • Folkestedet 28 Carl Blochs Gade Aarhus C, 8000 Denmark (map)

AARHUS JAZZ ORCHESTRA BESØGER AARHUS KOMMUNES LOKALCENTRE MED EN 40ÅRS JUBILÆUMSKONCERT MED SELVESTE JENS KLÜVER I SPIDSEN

23. oktober kl. 13.00 på Kultur- og Sundhedscenter Havkær, Tilst og kl. 16.00 på Lokalcenter Tranbjerg

24. oktober kl. 13.00 på Lokalcenter Viby og kl. 16.00 på Lokalcenter Sabro

26. oktober kl. 13.00 på Lokalcenter Søholm, Viby J. og kl. 16.00 på Lokalcenter Trøjborg

27. oktober kl. 13.00 på Lokalcenter Åbygård, Åbyhøj og kl. 16.00 på Lokalcenter Rosenbakken, Skødstrup

29. oktober kl. 14.00 på Folkestedet, Aarhus

Koncerterne er gratis
 

For 40 år siden dukkede et hobbyprojekt i bigband-format op i Aarhus med titlen "Bred Ymer" - som dog hurtigt skiftede navn til det særdeles populære "Klüvers Big Band". 4 årtier senere, og med endnu et navneskift i bagagen, kan Aarhus Jazz Orchestra se tilbage på en begivenhedsrig tid på den aarhusianske jazzscene.

Vi fejrer denne 40årige jazz-mastodont i Aarhus på en række af kommunens lokalcentre. Her vil den legendariske Jens Klüver endnu engang stå i spidsen for nogle af de bedste danske jazzmusikere, når en mindre delegation af Aarhus Jazz Orchestras musikere spiller musik og fortæller festlige anekdoter fra de sidste 4 årtier i det finurlige jazzmiljø. Koncerterne giver et unikt tilbageblik i orkestrets levetid, og fører publikum gennem udviklingen fra et professionelt hobbyprojekt til at blive et af Europas førende bigbands - alt sammen i hyggelige omgivelser i form af lokalcentre i Aarhus Kommune.

 

Koncerterne foregår i samarbejde med Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune.

Earlier Event: October 2
Solar Walk - formidlingskoncert