Back to All Events

Hej Nabo - Skolekoncert

  • Søften Kultur- og Idrætscenter 9 Kvottrupvej Hinnerup, 8382 Denmark (map)

TORSDAG D. 27. OKTOBER KL. 9.00 I SØFTEN KULTUR- OG IDRÆTSCENTER

Som en del af projektet "Hej Nabo" afholder Aarhus Jazz Orchestra en lukket skolekoncert for folkeskolelever i området. Skolekoncerten leder hen imod aftenens åbne koncert, hvor Aarhus Jazz Orchestra gæstes af både kor og en række kendte, danske artister.

Hej Nabo er en række koncerter og workshops, som i samarbejde med Favrskov Kommune sætter fokus på at lære hinanden at kende på tværs af hække og hegn og med plads til nysgerrighed og overraskelser. Det handler om at løfte blikket og opdage de mange potentielle naboskaber, som bor lige på den anden side af ligusterhækken.

Projektet kan bl.a. opleves ved små pop-up-koncerter med fokus på utraditionelle venues og med forskelligt musikalsk indhold. Med pop-up-koncerterne spredes det musikalske indhold over flere locations, flere musikere og flere publikummer. Alt dette vil lede hen imod den store finale, hvor musikken en masse medvirkende vil forene sig i en kraftfuld, musikalsk performance med skønne visuelle udtryk lavet af kommunens skolebørn.

Som en del af projektet deltager Aarhus Jazz Orchestra ved en lukket skolekoncert for kommunens folkeskoleelever samt en stor koncert med kor og en række gæsteoptrædender fra kendte artister, bl.a. Aarhus' egen Steffen Brandt.

Aarhus Jazz Orchestra er et af Europas absolut førende bigbands med mere end 100 koncerter hvert år i både ind- og udland. Bigbandet er sammensat af nogle af Danmarks allerbedste jazzmusikere, hvoraf flere er solister i international klasse. Med støtte fra Aarhus Kommune og Statens Kunstfond er Aarhus Jazz Orchestra det eneste rytmiske basisensemble i Danmark.

Later Event: November 4
ReWrite of Spring