Den levende kunstklub

Den Levende Kunstklub Aarhus 2019

Kunst og fællesskab på tværs

Aarhus Jazz Orchestra, Bora Bora, Kunsthal Aarhus og Århus Sinfonietta er gået sammen om at lave en kunstklub for det kunst- og kulturnysgerrige publikum. Den Levende Kunstklub er en klub for dig som elsker kunst, kultur og mødet med andre mennesker. Klubben mødes 4 gange i løbet af foråret 2019 for sammen at opleve to koncerter, en danseforestilling og en kunstudstilling. Ved hvert arrangement gives der en kort introduktion til hvad du skal opleve, ledsaget af et glas vin og en bid brød. Medlemskabet giver adgang for dig + en ledsager.

Klubben er et bud på det moderne forsamlingshus, hvor mennesker i fællesskab kan forundres, begejstres eller blive provokeret. På tværs af kunstarter får du store oplevelser, og via uformel samtale og samvær inviteres du til at dele dem med andre.

Der er pt. lukket for salget af medlemskaber til Den Levende Kunstklub, men vi regner med at åbne op for et nyt program til efteråret 2019. Til den tid kommer der naturligvis yderligere information ud til alle kunst- og kulturelskere.

Som medlem af Den Levende Kunstklub får du i foråret 2019 mulighed for at opleve 4 unikke kulturarrangementer. Læs mere om dine kommende oplevelser her på siden.

Linje til hjemmeside.png

Koncert

Songs To The Green Land
Aarhus Jazz Orchestra

Nyt værk for kor og orkester af Jakob Buchanan og Helge Norbakken

23. Februar kl. 19.00 (koncerten starter kl. 20.00)
Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Alle, 8000 Aarhus C

Værket er en musikalsk skildring af længsel, afsavn og drømme hos det grønlandske folk, inspireret af en række personlige samtaler med grønlændere i Danmark og på Grønland. Til koncerten medvirker Aarhus Jazz Orchestra, korene Aavaat og Aningaaq, samt solister Helge Norbakken, Jakob Buchanan, Simon Toldam og Jonas Westergaard.

Dirigent: Carsten Seyer-Hansen

Læs mere her.

Songs to the Green Land - Aarhus Jazz Orchestra opfører nykomponeret værk med grønlandske kor. Den levede kunstklub Aarhus.
 

Kunstudstilling

Water from Ganges River in the Cup Made with Newspaper from Congo
Kunsthal Aarhus

Soloudstilling af Kim Beom

20. Marts kl 17.30
Kunsthal Aarhus, J.M. Mørks Gade 13, 8000 Aarhus C

Udstillingen består af nyproducerede skulpturer, fotografier og værker fra den sydkoreanske kunstner Kim Beoms serie Perspectives and Blueprints.

Læs mere her.Kunsthal Aarhus - Water from the Ganges River in the Cup made with Newspaper from Congo - Kim Beom . Den levende kunstklub Aarhus.
 

Danseforestilling

Don Gnu: Jagten På Det Grå Guld
Bora Bora - Dans og Visuelt Teater

Drømmen om alderdommen og frygten for at nå den.

4. april kl. 18.30 (forestillingen starter kl 19.30)
Bora Bora, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C

Oplev det århusianske dansekompagni DON GNU. De begynder at kunne mærke det stigende tempo og tyngdekraften er ved at indhente de halvgamle lemmer hårdt og ubarmhjertigt. I forestillingen kaster de sig ud i en tragikomiske kamp mod den bittersøde alderdom og jagten efter at finde det smukke i tidens forfald med halsbrækkende krumspring, musikalsk poesi og humoristisk selverkendelse. DON GNU er et af landets mest populære og turnerende dansekompagnier og har også høstet roser i udlandet.

Læs mere her

Bora Bora og dansekompagni DON GNU - Den levende kunstklub Aarhus. Jagten på det grå guld.
 

Koncert

Lydrum
Århus Sinfonietta

27. oktober 2019 kl. 15:00

Sted: Privat hjem i Aarhus (oplyses op til koncerten)


Århus Sinfonietta inviterer til en sanselig og stemningsfuld oplevelse i et privat aarhusiansk hjem. Morton Feldmans skelsættende klaverkvintet Piano & String Quartet (1985) består af tyste og transparente klange, der skifter farve og betoning over lange og rolige forløb. Musikken inviterer til fordybelse og ro.

Læs mere her


Aarhus Sinfonietta - spiller klassisk kompositionsmusik i den levende kunstklub.
 
linje.png

For yderligere information er du altid velkommen til at kontakte os eller en af de andre partnere i kunstklubben. Vi glæder os til at se dig!