PRESSEMATERIALE

 
Hjemmesidebanner.jpg
 
 
20180418-AJO-KimS-HeartMatterArtworks-Lokalcenterkoncerter-74.JPG

Marie Carmen Koppel, Aarhus Jazz Orchestra og Århus Gospel Singers
15. november 2018

Der er lagt op til en energiudladning ud over det sædvanlige, når Marie Carmen Koppel giver tre koncerter med Aarhus Jazz Orchestra og 270 gospelsangere fra Århus Gospel Singers d. 23.-25. november i Citykirken Aarhus.”Jeg glæder mig til at komme til Aarhus og spille koncert med Aarhus Jazz Orchestra og Århus Gospel Singers,” udtaler gospelsangerinde Marie Carmen Koppel. ”Vi bliver mere end 300 på scenen, og det kommer til at blive en kæmpe oplevelse.”

 

Lokalcenterkoncerter
11. oktober 2018

Den 23., 25. og 26. oktober vil musikere fra Aarhus Jazz Orchestra og Karoline Budtz i samarbejde med Magistratsafdelingen for Sundhed & Omsorg gentage forårets succes med hyggelige og nærværende koncerter på århusianske lokalcentre. Det både finurlige, smukke og alvorlige repertoire vil blandt andet omfatte Kys hinanden, Jeg plukker fløjlsgræs og Hot Hot. Foto: Kim Song Sternkopf // @Heartmatter Artworks.

 
 
Hjemmesidebanner Highlights2.jpg
 

Highlights fra 4 årtier
24. september 2018

Efter mere end 40 år på den danske jazzscene finder Aarhus Jazz Orchestra nu de største highlights frem til en storslået koncertrække sammen med sangtalentet Signe Juhl. Koncerten vil byde på en perlerække af komponister fra eksempelvis Thad Jones, Bob Brookmeyer, Quincy Jones og Maria Schneider under ledelse af dirigent Nikolai Bøgelund.

 
Dario Campeotto - pressebillede kopi.jpg

Dario Campeotto og Aarhus Jazz Orchestra
17. august 2018

Vi kender ham alle sammen fra både Melodi Grand Prix, koncerter, plader, film, teater, operetter og revy. Nu får du chancen for at opleve folkekære Dario Campeotto ved to forrygende koncerter sammen med Aarhus Jazz Orchestra. Sammen indtager de igen scenen i Rådhussalen i Aarhus under Aarhus Festuge og spiller nogle af de skønneste klassikere og danske hits.

 
 
melody_gardot.jpg
 

Aarhus Jazz Orchestra præsenterer Melody Gardots første koncert med bigbandforstærkning
28. juni 2018

Oplev den bjergtagende sangerinde Melody Gardot spille sine egne sange med bigband for allerførste gang. Aarhus Jazz Orchestra præsenterer igen i år hovednavnet ved årets jazzfestival i Aarhus - en helt unik koncertoplevelse i samarbejde med Musikhuset Aarhus, der skyder gang i jazzens højtid med manér.

 
Wycliffe Gordon_Aarhus Jazz Orchestra_Fat Thursday

Kom til New Orleans jazzfest på Atlas med bigband og den eminente basunist Wycliffe Gordon
15. juni 2018

Torsdag den 28. juni er der dømt New Orleans-vibes på ATLAS i Aarhus. Under titlen FAT Thursday - inspireret af navnet på den berømte New Orleans-festdag Mardi Gras – får Aarhus Jazz Orchestra eksklusivt besøg af den amerikanske basunist og entertainer Wycliffe Gordon. En ægte pioner indenfor genren, der bringer autentisk New Orleans-jazz til Aarhus.

 
SBBN_presse2_tekst.jpg
 

Aarhus Jazz Orchestra præsenterer årets tema til Ridehuset Swinger ved Aarhus Jazz Festival 2018: Scandinavian Big Band Nights!
14. maj 2018

De seneste tre år har Aarhus Jazz Orchestra rejst ud i verden til Ridehuset Swinger ved Aarhus Jazz Festival. Til Brasilien, Spanien og Sydafrika, hvor solister i verdensklasse har slået orkestret følge. I år vender bigbandet tilbage til rødderne med et musikalsk heldagsprogram, der dyrker den skandinaviske jazzarv og -nerve. Om aftenen kan Aarhus Jazz Orchestras egne populære ridehuskoncerter opleves. Alle koncerter er gratis!

 

 
Karoline med sort baggrund.jpg

Kom til glædesfyldte koncerter på lokalcentre i Aarhus Kommune med musikere fra Aarhus Jazz Orchestra og sangerinde Karoline Budtz
5. april 2018

Endnu et forår byder Aarhus Jazz Orchestra og Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg velkommen til gratis lokalcenterkoncerter for alle borgere i uge 16. Koncer- terne går under titlen ”Dit hjerte er i fare Andresen”, og programmet står på sang- klassikere fra 1930’erne-1950’erne med den folkekære sangerinde Karoline Budtz.
 

 
Karen Lugo1.jpg

Flamenco Big Band slog publikumsrekord under Aarhus Jazz Festival 2016: Nu kan orkestret opleves igen
22. marts 2018

Flamenco Big Band Nights var navnet på Aarhus Jazz Orchestras koncertrække ved Ridehuset Swinger under Aarhus Jazz Festival 2016. Et projekt i samarbejde med den mesterlige komponist Perico Sambeat, nogle af Spaniens førende flamencomusikere og en fremadstormende flamencodanserinde, der slog publikumsrekord med 16.000 publikummer. Nu kan musikken igen opleves i Aarhus og København.

 
VISUAL_SPACE.jpg
 

Et af Aarhus Jazz Orchestras største Aarhus 2017-projekter høster stor international filmpris
Februar 2018

I forbindelse med Aarhus 2017 kunne publikum drage med på en mystisk rumrejse med bigband, animation og reflekterende tekster i koncertfilmen ”Solar Walk”, som var et af Aarhus Jazz Orchestras største 2017-projekter. Nu har filmen i en ny, forkortet udgave vundet en stor international filmpris til det 68. år af filmfestivalen ”Berlinale Shorts”.