ReWrite of Spring

Cover.jpg

“ReWrite of Spring” er en hyldest til Igor Stravinskijs "Sacre du Printemps" - et moderne mesterværk med ikonstatus indenfor både kompositions- og jazzmusikken. “ReWrite of Spring” er den første større komposition af Lars Møller til Aarhus Jazz Orchestra, som han har været kunstnerisk leder for siden 2012.

Med melodisk, rytmisk og dramatisk inspiration fra Stravinskij, spænder "ReWrite of Spring" fra klanglig transparens til viril funk. Hele bigbandets udtrykspalette er i spil - og samtidig brillerer to prominente solister, saxofonisten David Liebman og percussionisten Marilyn Mazur.

Selvom værket har dybe rødder i både europæisk og amerikansk orkestertradition, er "ReWrite of Spring" et selvstændigt, kunstnerisk statement med en nytænkende og personlig big band klang. Eller som solisten David Liebman siger: "This has to be some of the most exciting big band music ever—it had me jumping up and down!

Se mere her:

http://www.dacapo-records.dk/da/recording-lars-moller-rewrite-of-spring.aspx