Aarhus Jazz Orchestra søger korsangere - alle er inviterede!

Kender du “I skovens dybe stille ro”?
Har du lyst til at være med til at åbne Aarhus 2018 - Europæisk Frivillighovedstad søndag d. 21. januar kl. 18:00?

Så inviterer vi dig hermed til at åbne frivilligåret sammen med os - vi er nemlig umådeligt stolte over at skulle være med til at stå for det musikalske program til den officielle åbning på Aarhus Rådhus.

Vi søger helt konkret 100 korsangere. Koret bliver enstemmigt, og I skal stå på balkonerne og fylde den smukke rådhussal med klange fra den vidunderlige klassiker "I skovens dybe stille ro".

Har du lyst til at være med, så skriv en email til mathilde@ajazz.dk. I mailen skal du oplyse: Fulde navn, telefonnummer, email og alder på alle, du tilmelder. Vi søger korsangere i alle aldre, så tag gerne hele din syngende familie med. Tilmelding sker efter først til mølle princippet - og der er plads til 100 sangere. Har du spørgsmål, må du endelig kontakte os.

Vi glæder os til at se, synge og spille med dig!