Back to All Events

Sange til Verden


AJO foraeldre boern_0003.jpg

Sange til Verden

Med afsæt i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling vil vi skabe 6-8 nye ’Sange til Verden’, som alle børn (3-15 år) i Region Midtjylland kan få glæde af at være med til at synge, fabulere over og fremføre ved koncerter og events i deres lokalområde i uge 23 og 24 2019. Sangene skal danne basis for at sætte FN’s verdensmål på dagsordenen og give børn i alle aldre mulighed for at arbejde med bæredygtig udvikling igennem æstetiske læreprocesser.  Vi vil skabe indsigt, engagement og nysgerrighed gennem arbejdet med FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Projektejer: Kulturprinsen, Viborg. Sange til Verden er skabt i samarbejde Aarhus Jazz Orchestra.

Partner: BUM – Netværk for Børne- og Ungekultur i Region Midt. Økonomisk støttet af Fonden Aarhus 2017.

Læs mere om projektet på BUM - Netværk for Børne- og Ungekultur i Region Midtjyllands hjemmeside.

Mere information følger.

Earlier Event: May 10
Jazz for Dummies
Later Event: July 12
Dafnis Prieto Big Band