Back to All Events

Danmarks Grimmeste Privatfest

GRIM_PRIV_PRESSPIC_3500x2000.png

Der venter en helt anderledes koncertoplevelse med masser af verbalt og musikalsk freestyle, når Danmarks mest vindende freestylerapper Pede B tørner sammen med nogle af landets bedste jazzmusikere.

Torsdag den 6. september kl. 20.00    Atlas, Aarhus
100 kr. + gebyr    KØB BILLET

Rapperen Pede B, Aarhus Jazz Orchestra og GrimFest inviterer til Danmarks Grimmeste Privatfest på Atlas under Aarhus Festuge. Mærk den ægte privatfest-stemning, når hele rummet indrettes som en dunkel dagligstue, mens der på scenen er der lagt op til en battle på ord og toner. For hvis der er noget jazzmusikere og rappere har til fælles er det kærligheden til freestyle!

Én ting er anmelderne enige om, når det kommer til Pede B: Han spiller nogle af landets bedste koncerter. Om det er releasekoncert i flere akter i Pumpehuset, en fyldt Arena på Roskilde Festival eller P3 Teltet på Smukfest er energien, publikumskontakten og ambitionsniveauet altid i top.

Nu kaster Pede B sig over en ny udfordring, når han kommer i musikalsk audiens hos det 18 personer store bigband, Aarhus Jazz Orchestra. Her sidder nogle af landets bedste jazzmusikere klar til at fortolker højdepunkter fra rapperens bagkatalog under ledelse af dirigent Nikolai Bøgelund.

Som prisvindende freestylerapper har Pede B tidligere givet kamp til stregen i MCs Fight Nights boksering – som han har vundet hele tre gange – og rapperen bruger stadig freestyle aktivt under hans koncerter. Det giver i følge rapperen en intimitet med publikum. Og freestyle – eller improvisation – er netop et af jazzens særlige kendetegn. Hvad er derfor mere oplagt end at fusionere de to stilarter?

Sceneopsætningen er også helt anderledes, da Danmarks Grimmeste Privatfest - i samarbejde med den aarhusianske festival GrimFest - hverken byder på traditionelle opstillinger fra hiphoppens eller bigbandets verden. Atlas’ klassiske koncertrum transformeres til en ægte privatfest, hvor publikum bliver indhyllet i en afslappet og nærmest hjemlig atmosfære til en unik, nærværende musikoplevelse.

Earlier Event: September 2
Dario Campeotto og Aarhus Jazz Orchestra
Later Event: September 6
Danmarks Grimmeste Privatfest