Back to All Events

Royal Run 2018 feat. Ida Corr, Bogfinkevej & surprise solist

  • Rådhusparken, Aarhus 2 Park Allé Aarhus, 8000 Denmark (map)
Ida Corr Sommer - Efterår Credits_ Anders Bachmann & Shilo Duffy.jpg

Aarhus Jazz Orchestra fyrer op for et festfyrværkeri af en Aarhus-medley til Kronprins Frederiks Royal Run i Aarhus d. 21. maj. Musikken består af velkendte Aarhus-sange med solisterne Ida Corr, Bogfinkevej og en overraskelse, der afsløres på dagen.

Den 26. maj fylder Kronprins Frederik 50 år. Det markerer kronprinsen med fem royale løb i fem danske byer. Alle borgere er inviteret til at løbe med til Royal Run, og mandag d. 21. maj går det løs i Aarhus.

Dét skal Aarhus Jazz Orchestra selvfølgelig være med til at fejre! Det sker i Rådhusparken kl. 12:00 med solisterne Ida Corr og Bogfinkevej - og en surprisesolist, der afsløres på dagen. Musikken på programmet er et miks af de bedste Aarhus-sange gennem tiden - en sand Aarhus-hyldest til Danmarks Kronprins.

Earlier Event: May 8
Skolekoncerter
Later Event: June 15
KæmpeKor