Foto: Per Bergmann

Brænder du for kultur og formidling? Vil du helt tæt på nerven i Aarhus’ kulturliv? Er ansvar, tillid og noget for hånden nøgleord for dig? Trives du i et dynamisk arbejdsmiljø med kort fra tanke til handling? Så er det dig, vi søger ved Aarhus Jazz Orchestra – en af Aarhus’ mest markante kulturinstitutioner og et Europas førende bigbands.

 

Du får mulighed for at komme helt tæt på en veletableret – og stadig voksende – kulturinstitution og få hænderne dybt ned i det aarhusianske kulturliv. Ved Aarhus Jazz Orchestra arbejder vi tæt sammen, så du får indsigt i alle facetter af, hvad det vil sige at drive en kulturinstitution. Og så kommer du naturligvis tæt på et af de mest velspillende og velswingende orkestre i hele Europa.

En hverdag som praktikant ved Aarhus Jazz Orchestra rummer en række konkrete kommunikative opgaver, som du får frit lejde til at præge på din måde. Derudover vil praktikopholdet byde på diverse ad hoc-opgaver af både praktisk og administrativ art. Som studerende med fokus på kommunikation får du derfor rig mulighed for at udvikle dine kompetencer og teste det af, du har lært på studiet.

Konkrete arbejdsopgaver er

  • PR, pressemeddelelser m.m.
  • Nyhedsbrev
  • Hjemmeside
  • Sociale medier
  • Reportager fra koncerter/arrangementer
  • Prøveafvikling for orkestret
  • Andet blandet kommunikationsarbejde

Herudover er Aarhus Jazz Orchestra en institution med fart på og muligheder for at tænke nyt, tænke ud af boksen og være kreativ med nye måder at gribe koncerter og begivenheder an på i forhold til presse og kommunikation.

Praktikopholdet stiller krav til, at du er selvstændig, ansvarsfuld, tør kaste dig ud i nye ting og har mod på at arbejde i et dynamisk - og til tider presset - arbejdsflow.

Vi forventer, at du har en stærk og kreativ pen, har forståelse for kulturbranchen, har indsigt i det aarhusianske kulturliv, formår at planlægge og skabe struktur for dit eget arbejde, er idérig og ser muligheder frem for begrænsninger. Derudover er egenskaber som humor, rummelighed og åbenhed i høj kurs, da vi er et lille men stærkt team, der arbejder tæt sammen i dagligdagen.

Lyder alt dette som noget for dig, glæder vi os meget til at læse din ansøgning!

Praktikopholdet er med start fra august/september 2017. Praktikken er for universitetsstuderende og derfor meritgivende.
Send din ansøgning og CV m.m. senest torsdag d. 18. maj til vera@ajazz.dk, og ring til 60242964, hvis du har spørgsmål. Læs, lyt og se mere om orkestret på www.aarhusjazzorchestra.dk


Om Aarhus Jazz Orchestra
Aarhus Jazz Orchestra er et af de førende bigbands i Europa med mere end 100 koncerter hvert år i både ind- og udland. Orkestret er sammensat af nogle af de bedste danske jazzmusikere, og flere er solister i international klasse. Med støtte fra Aarhus Kommune og Statens Kunstfond er Aarhus Jazz Orchestra det eneste rytmiske basisensemble i Danmark.