Foto: Hotel Ritz

Hotel Ritz og Hotel Oasia har indgået et samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra. Et samarbejde, der først og fremmest handler om at støtte op om det pulsende aarhusianske kulturliv.

"Vi er enormt glade for det nye samarbejde, vi har indgået. Det betyder meget for os at støtte op om byens fantastiske jazzorkester, der virkelig er med til at sætte standarden for det kulturelle niveau, som Aarhus bevæger sig på. Vi glæder os til at samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra i mange år frem” - Jens Rysgaard, ejer af Hotel Ritz og Hotel Oasia.

Aftalen betyder også noget for Aarhus Jazz Orchestra. Det betyder nemlig, at de midler, som kulturinstitutionen bruger på at indlogere de forrygende gæstemusikere, man kan opleve til Aarhus Jazz Orchestras koncerter, i stedet kan gå til det, der gør Aarhus Jazz Orchestra til et af Europas førende bigbands - nemlig musikken.

”Vi er rigtig glade for, at vi kan lave den her type partnerskaber. Det betyder nemlig, at vi kan bruge endnu flere af vores midler på det, som betyder allermest for os: at skabe koncertoplevelser til glæde for aarhusianerne og resten af vores publikummer i Danmark og Europa” - Peder Udengaard, orkesterchef ved Aarhus Jazz Orchestra.

Hotel Ritz og Hotel Oasia er to af byens meget brugte hoteller. Med flotte anmeldelser på sider som TripAdviser og Google placerer de sig i den høje ende af hoteloplevelser i Aarhus. Hotellerne er nutidige og selvbevidste virksomheder, der vægter miljø højt. Hotel Ritz er desuden en historisk bygning i Aarhus, der er resultatet af en arkitektkonkurrence i 1920, som stadsingeniør O. Jørgensen og arkitekt A. Høeg-Hansen vandt. Bygningen stod færdig i 1929, og har fungeret som hotel lige siden.