Lars Møller

Lars Møller

Lars Møller er saxofonist, komponist og arrangør. Hans musikalske talent har bragt ham verden over, bl.a. til New York, hvor han har en BFA i jazz fra New School, 1987-1989. Lars Møller har i 2012-2015 været kunstnerisk leder af Aarhus Jazz Orchestra og er nu tilknyttet som Composer in Residence.

Jan Lynggaard Sørensen

Jan Lynggaard Sørensen

Jan Lynggaard Sørensen er trompetist, komponist og arrangør. Han blev uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i 2000. Han har været ansat i Aarhus Jazz Orchestra siden 2001. 

Nikolai Bøgelund

Nikolai Bøgelund

Nikolai Bøgelund har i over 20 år været ansat i Aarhus Jazz Orchestra, og lige så længe skrevet for store ensembler, og dirigeret og instrueret disse.  Nikolai har spillet med, og arrangeret for, stort set alle danske kendte popartister.

Mads Bærentzen

Mads Bærentzen

Mads Bærentzen er dansk jazzpianist. Er uddannet fra solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium med debut i 2001.

Jakob Buchanan

Jakob Buchanan

Jacob Buchanan er komponist, flygelhornist og trompetist (f.1968). Han afsluttede i 2001 solistlinjen på Det Jyske Musikkonservatorium (DJM) som den første rytmiske musikstuderende i Danmark.

Henrik Resen

Henrik Resen

Henrik Resen er uddannet basunist fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2004 med sideløbende studier i Chicago og New York.

Johan Toftegaard Knudsen

Johan Toftegaard Knudsen

Johan Toftegaard Knudsen er saxofonist og har foruden jazzen interesseret sig for traditionelle stilarter særligt fra Balkan, mellemøsten og nordisk folkemusik.

Michael Bladt

Michael Bladt

Michael Bladt er saxofonist og komponist. Uddannelse: 1991-1993 Musikvidenskab på Århus Universitet. 1993-1998 Diplomuddannelsen på rytmisk linie på Det Jydske Musikkonservatorium.

Michael Olsen

Michael Olsen

Michael Olsen (f. 1971) er saxofonist og klarinetist og uddannet ved Vestjysk Musikkonservatorium og Rytmisk Musikkonservatorium. I 2009 udgav han albummet "Quiet Motion". 

Niels Nørgaard

Niels Nørgaard

Niels Nørgaard er tenor og bas basunist uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus 1989-1994. Niels Nørgaard har spillet i Klüvers Big Band og nu Aarhus Jazz Orchestra siden 1989.