• Atlas, Aarhus (map)
  • 15 Vester Allé
  • Aarhus C, 8000
  • Denmark

Aarhus Jazz Orchestra
&
Danish Youth Jazz Orchestra

Torsdag den 22. februar 2018 kl. 19.30    Atlas, Aarhus

-- Koncerten er kun for unge musikere og musikinteresserede! --

Billetpris: 30,-
KØB BILLET

Som noget helt nyt holder Aarhus Jazz Orchestra og Danish Youth Orchestra dobbeltkoncert eksklusivt for unge musikere og musikinteresserede.

Aftenen byder på koncert med Aarhus Jazz Orchestras Vinterjazz-projekt: Sketches of Barcelona feat. Cesar Joaniquet og Jorge Rossy. Inden da skydes aftenen i gang af de spirende bigband-talenter i Danish Youth Jazz Orchestra med projektet ”We are DYJO”.Efter dobbeltkoncerten er der jazzjam i samarbejde med Jazz Jam Aarhus på Pica Pica (i samme bygning som Atlas), hvor alle er inviteret til at spille med.

Sketches of Barcelona
feat. Jorge Rossy (ESP) og Cesar Joaniquet (ESP/DK)

“Sketches of Barcelona” bliver et møde mellem to generationer af musikere, der er opvokset i Barcelonas musikalske miljø og som nu forenes i dette samarbejde med et af Europas førende big bands. De to musikere vil på skift præsentere deres musik og fortælle om den, og publikum vil få et indblik i den spanske musiktradition med to af de ypperste repræsentanter i hver deres generation. Jorge Rossys numre arrangeres til orkesterformatet af Jesper Riis, der med sin lyriske, nordiske bigband-lyd fremstår som en af de mest personlige arrangører, vi har her i Skandinavien. 

I forbindelse med Vinterjazz 2018 har Aarhus Jazz Orchestra fornøjelsen at kunne præsentere den spanske multiinstrumentalist Jorge Rossy, der på disse breddegrader nok er mest kendt for sit mangeårige virke som trommeslager i Brad Mehldau Trio for år tilbage. Desuden arbejder han til daglig sammen med folk som bla. Joshus Redman, Mark Turner og Al Foster, så det er en musiker fra absolut øverste hylde, vi har fået mulighed for at præsentere her.

På dette projekt samarbejder han med den herboende spanske saxofonist og komponist Cesar Joaniquet, der til daglig er saxofonist i Aarhus Jazz Orchestra. Joaniquet flyttede til Danmark i 2012 for at studere i solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium, og nu slår han sine folder på såvel den danske som den europæiske jazzscene med sit ekspressive, temperamentsfulde og ekvilibristiske spil, en virkelig spændende ung musiker med et enormt kunstnerisk potentiale. Rossy er en eminent musiker, der behersker flere instrumenter til perfektion, og ved denne lejlighed bliver der mulighed for at høre hans evner på vibrafon, hvor han også er helt i særklasse.

Læs mere om Cesar Joaniquet her: www.cesarjoaniquet.com

Se mere om Jorge Rossy her: https://www.youtube.com/watch?v=xnyYZz_p3-U &https://www.youtube.com/watch?v=tHWtwegIS7E

 

Vil du vide mere om Danish Youth Jazz Orchestra? KLIK HER for at se DYJO's Facebook-side. 

Fotos: Jep Jorba