Aarhus Jazz Orchestra spiller julen ind med velkendte juleklassikere, stemningsfuld børnekor og førsteklasses jazzsangerinde

Atter en gang synger og spiller Aarhus Jazz Orchestra julen ind i Aarhus Domkirke. Med Skt. Clemens Drengekor og den danske superjazzsangerinde Cæcilie Norby sætter kirkerummet rammen for juleatmosfæren og de velkendte toner af juleklassikere. Alt sammen i en blanding af stemningsfylde blæsertoner, korklange og Cæcilie Norbyes prima jazzstemme.

Medvirkende
Skt. Clemens Drengekor
Cæcilie Norby
Aarhus Jazz Orchestra

Cæcilie Norby er en af Danmarks mest anerkendte jazzsangerinde - både nationalt og internationalt. I Europa var hun en af de første, der formåede at skrive musik, der på en og samme tid appellerede til jazz- og rockpublikummer. Hun har udgivet fire soloalbums på det prestigefyldte pladeselskab BLUE NOTE Records, der ud over at have modtaget flere priser har solgt tusindvis af eksemplarer i både Europa, US, Japan og Sydafrika.

Skt. Clemens Drengekor er Aarhus Domkirkes drengekor, og de medvirker ved koncerter og udvalgte gudstjenester. Drengekoret blev etableret i 2003 af domkantor Carsten Seyer-Hansen og leder af Aarhus Musikskole, Lars Ole-Vestergaard.
Drengekorets målsætning er at give sangglade drenge mellem 8 og 13 år et tilbud om musikalsk samvær på højeste plan. Ud over korsang undervises drengene i hørelære/musikteori og solosang. Der er i dag ca. 45 drenge og mænd i koret.